Toledo 81kw - nenastartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Toledo 81kw - nenastartuje
Zdravím
Potřeboval bych poradit s toledem 1M 81kw. Měnil se motor za motor a nyní nejde nastartovat. Jsou udělané rozvody nově (správně nastaveny). Turbo bylo vyměněno za repas. ŘJ a snímače byly použity z předešlého motoru. Imo funguje. Na startovací sprej to jede při držení plného plynu, potom to zase zdechne. Zkoušeli jsme měnit vstřikovače, zase nic. Jsme už z toho nemocní...
Potřeboval bych poradit s toledem 1M 81kw. Měnil se motor za motor a nyní nejde nastartovat. Jsou udělané rozvody nově (správně nastaveny). Turbo bylo vyměněno za repas. ŘJ a snímače byly použity z předešlého motoru. Imo funguje. Na startovací sprej to jede při držení plného plynu, potom to zase zdechne. Zkoušeli jsme měnit vstřikovače, zase nic. Jsme už z toho nemocní...
Naposledy upravil(a) Hanysek277 dne 02 črc 2013, 20:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Co sa stane ked povolis potrubie na vstrekovaci? Ja vsadzam na to ze vobec nic.Hanysek277 píše:nikdo nic??? Zkoušel jsem tedka štelovat s předvstřikem a zase nic.... Někdo nějakej nápad??? vůbec mě už nic nenapadáDík
Pokial ano, ako su natom rozvody? Vidim o skocene cerpadlo tak asi o 2 zuby koli tej dymivosti a rachotu ci otackam. Ked si kolikoval pumpu, si si isty ze ten kolik vliezol kam ma?
Daj si dole kolo s pumpy a zakolikuj to este raz.
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
-
- Nováček
-
- Nováček
to není el vstřikovač je to normální pružinovej vstřik kterej snímá zdvih jehly máš bud vačku nebo čerpadlo o 180stupnůHanysek277 píše:Jo takhle myslíš. Já myslel jen povolit. Měl jsem všechny 4 úplně a celej motor i já před autem jsem byl zcákanej naftou. V sobotu nad tím strávili všichni 4 majitelé 4 servisů tady u nás sobotu ráno a na nic nepřišliCo kdyby byl někde chyba na kabelu k tomu el. vstříkovači?
mal som ten isty problem, posunul som cerpadlo o dva zuby skor, tak mi to nastartovalo s velkym klepotanim, na chybe bolo jedno zdvihatko, vsimol som si ze v jednom mieste pri pretacani motora to zachytava, vychadzalo mi to na prve zdvihatko, po vymene za stare co bolo po ruke a vrateni cerpadla ako ma byt motor startuje normalne
-
- Aktivista