já hlasuju pro BRT bez DPF, má to bratr, blíží se mu 200 tis a vše ok, preventivně jsme vyměnili šestihran na vyvažováky (ale byl OK)
má tam jen hybrida a soft od Ríši a jede to moc pěkně.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
Marek77 píše:Nafouknutý Golf. Nic moc prostor. Oproti Alhambře nesrovnatelně méně. Ale Tvoje volba.
Jasne, je to kompromis, prostor alhambry bych casto nevyuzil a casto jezdim po meste a dost casto sam. Potreboval jsem vzadu misto pro 2 deti v sedackach s pohodlnym pristupem k nim a aby se k detem dozadu mohl obcas jeste nekdo posadit, coz Touran splnuje.
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Už mám druhý auto, první Sharan AUY (najel 300 000km bez závady) a ted mám Báru, zatím 205 000km a opět bez obtíží. Rozvody jsou na AUY předepsány po 60 000km, devadesát je u novějších modelů s jinou nap.kladkou. BRT bych nechtěl ani zadarmo. Tech pár koní navíc nestojí za to riziko :/ Vyvažováky, vstřiky, hydra a vačky...stále stejná písnička. DPF nevyjímaje
VW Sharan 1.9TDI 4motion (AUY 85kW) is dead , now Seat Alhambra 1.9TDI 4motion a Nissan Primera 2.0TD
Honda NT 650V Deauville