Koupě nového auta - doporučení

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

No jestli se jedná o koupi noveho vozu tak to určitě vydrží. A než kupovat citigo za 300tis. tak to si koupím radší dvě sandera. Jinak na stk jsem potkal chlapa co měl na dacii logan najeto lehce přes 600tis. km a říkal jen běžná udržba. Ale každý uvažuje jinak.
Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Tu nejde o porizovaci cenu ale o naklady budoucnosti. Jinak otec myslenku Dacie komentoval slovy: "Jednu Dacii jsem mel, jsem si vedom, ze je to ted v jinych rukach ale proste jednou stacilo." :D

K Fordu mame take jiste vyhrady a neco na tom FurtOpravovatRuzneDily je.

Uvidime ... rozhodne dekuji vsem za prispevky k tematu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

pokud skousnes japonce tak bych ohlizel i po toyote yaris
, pripadne i honde jazz
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
highbinder
Sběrač informací

Příspěvek od highbinder »

za mě taky honda jazz ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Máte pravdu, Yaris je pohoda, Evropa umí hovno, buď to dělají na jihu nebo u muslimů , popř.u šikmookých Čínanů , je to drahé a nespolehlivé..
nepropadat panice...
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Co jsem se bavil v servisu toyota tak ten starý yaris (4val) byl dobrý ten nový 3val nic moc. Osobně bych 3 valec nechtěl.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

VW UP hodnocen dobre vyjma unaveneho jednolitroveho motoru.
Audi A1 kategoricky zamitnuta kvuli velice nizkemu posezu.
Suzuki az na motor hodnocen kladne ale jednolitr pry nehorazne uchlastany.
... ceka se na vyzkouseni Citigo.

Toyota neni uz co byvala, pozor na to, jedna se o prezitek! Honda je zajimavy podnet ale me se Hondy nelibi ... jesteze to neni auto pro me ;)

Mimochodem, mamka tezce nese, ze SX4 ma 4,1m, to auto ji uchvatilo
(crazy)

Jeste jednou moc diky za podnety a prispevky.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

trošku probourejte garáž a kupte yettiho... :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Forest píše: Suzuki az na motor hodnocen kladne ale jednolitr pry nehorazne uchlastany.
Jednolitr? Svišť se, pokud vím, dělá jen s motorem 1.2 69kw a 1.6 sport 100kw :) já bych šel do něj, v dnešní šedivé nabídce je to aspoň trochu zajímavé auto.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Všetko je pekné, no chce to aj kúsok šťastia. Kámoš ma Toyotu Avensis 4D4, myslím 2litra asi 10 ročná - okrem spotrebného materiálu, žiaden problém. Ďalší kúpil OKTU II po dvoch rokoch chladič. K.O cca 60 tisíc km...Fiat Doblo - tesne po záruke, klíma K.O, výmenník tepla sa roztiekol...atď...Každopádne ak mamka bude jazdiť do mesta, nové auto by jej malo vydržať roky, lebo tam nenalieta pol mega kilometrov ;)
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

MirekX píše:trošku probourejte garáž a kupte yettiho... :)
To bychom museli probourat do WC pro hosty (LOL) Baraka jako krava a garaz pro manzelku mala. Uprimne receno, toto proste otec pri navrhovani domu podcenil, smutne je, ze jde o nejakych prihlouplych 50 cm :(
turbo kamna power píše:
Forest píše: Suzuki az na motor hodnocen kladne ale jednolitr pry nehorazne uchlastany.
Jednolitr? Svišť se, pokud vím, dělá jen s motorem 1.2 69kw a 1.6 sport 100kw :) já bych šel do něj, v dnešní šedivé nabídce je to aspoň trochu zajímavé auto.
Byli se pry projet Splashem nebo jak se ten mensi bratrik jmenuje.

STEAK
Přispěvovatel

Příspěvek od STEAK »

Nevím jak máte řešenou garaž, ale už nekolikrát jsem předelával dveře že tech 20-30 cm nabude v garaži na delku...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“