Ono tohle turbíčko bude kulhat vždy, já jsem taky pod čarou, ale mě to celkem jede, i když... Potom sednu do kokty 81kW a jsem v šoku. Přeci jenom ten motor tahá 2t káru.blueabyss píše:Diodu už jsem také zkoušel je to první log úplně na první stránce tam váha dávala kolem 1000mg a tlak kulhalMad_Boxs píše:Zkus místo váhy diodu, pak ještě zlobí utěsnění sacího potrubí mezi váhou a turbem - O kroužek, nebo uvolněná plastová hadice na přírubě turba. Pokud ti nedá váha, nedá potom jednotka naftu, když není nafta tak nejsou zplodiny, které neroztočí turbo, turbo nedá tlak.........to je potom krásnej kolotoč.
Já už zkoušel asi vše![]()
Jen ještě jednou podotýkám turbo je přetlakové tzn. že to bez regulace mělo jet až do roztrhání těla
V týdnu na to ještě kouknu - i když už auto není moje stejně mne to sere.
Postupně projdu ještě jednou, vše co je zde napsané a popsané. Díky moc, že se tím vůbec zabýváte.
Než se to turbo trochu rozdejchá, tak už tam jsou 2k ot. Ale na dálnici mi to dá těch 160, ale na 5ku se přes 4k ot. nedostanu.
Jinak ještě pozor, montovali se tam různé převodovky, s rozdílnými převody!!!
Mám testovací kopeček, kde testuju jednotlivá auta. S mým tranďákem tam mám 80km, 55kW octávka tam udělá 90 a 81kW tam dá 110km.
Nechci ti šahat do svědomí, ale jen jestli nehoníš vzdušné zámky. Tím se tě nechci dotknout, nebo tě urazit.