Fabia RS - nový majitel rady,zkušenosti ostatních
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia RS - nový majitel rady,zkušenosti ostatních
Zdravím jsem po OI další majitel vozu s šipem ve znaku. Rsko má samozřejmě šramý a nemoci spojené s jeho věkem r.v 2004 a uživaním.
Jako první problém řešim tabákový ozón v interieru. Vyměná filtru dezinfekce klimy proběhla preventivně vyšištění koberečku a palubovky taky. Ptam se co použít za saponaty abych na černe stropnici nenalezl časem fleky apod.
A hned 2 problém nefunkční tlačítko na otevirani okna u spolujezdce od řidiče oteviram spolujezdcovo okynko uplně normalně. Rozdělal jsem to na sponač okna vedou 3 draty když spojim pin2 a pin1 nebo 3(už nevim) okno jede dole jak je zase spojim zastavi bohužel opačný pin pouze lehce zajiskři a okno nahoru nejede. Nemáte někdo zkušenost vypinač jsem propipaval nic ledka unitř na posvětlení sviti ale jen slabě oproti jinym.Zaraží mě že na vypinač vedou pouze 3 draty v patici a ve svazku ale na vypinači jsou vyvody 4.
Děkuji za rady
Jako první problém řešim tabákový ozón v interieru. Vyměná filtru dezinfekce klimy proběhla preventivně vyšištění koberečku a palubovky taky. Ptam se co použít za saponaty abych na černe stropnici nenalezl časem fleky apod.
A hned 2 problém nefunkční tlačítko na otevirani okna u spolujezdce od řidiče oteviram spolujezdcovo okynko uplně normalně. Rozdělal jsem to na sponač okna vedou 3 draty když spojim pin2 a pin1 nebo 3(už nevim) okno jede dole jak je zase spojim zastavi bohužel opačný pin pouze lehce zajiskři a okno nahoru nejede. Nemáte někdo zkušenost vypinač jsem propipaval nic ledka unitř na posvětlení sviti ale jen slabě oproti jinym.Zaraží mě že na vypinač vedou pouze 3 draty v patici a ve svazku ale na vypinači jsou vyvody 4.
Děkuji za rady
Re: Fabia RS - nový majitel rady,zkušenosti ostatních
Cigaretovy smrad odstranis len komplet vytepovanim spolu so stropom. Mal som ten isty problem na mojej rs, skusal som vselico, no stale to bolo citit. Nakoniec som to dal firme vytepovat a smrad zmizol.
A co sa tyka toho okna tak by som to tipol na tlacitko alebo kabelaz k motorceku.
Inak RSa je super, ten motor je genialny ak to mas po niekom kto sa o to staral, tak budes spokojny. Ja by som ju mal doteraz keby nepotrebujem nieco vacsie.
A co sa tyka toho okna tak by som to tipol na tlacitko alebo kabelaz k motorceku.
Inak RSa je super, ten motor je genialny ak to mas po niekom kto sa o to staral, tak budes spokojny. Ja by som ju mal doteraz keby nepotrebujem nieco vacsie.
Octavia Combi 2004 ALH - navrat k legende
Octavia Combi II FL 2011, 1,6 TDI
Octavia Combi 2008, BXE
Fabia RS 2004, 170PS
Octavia Combi II FL 2011, 1,6 TDI
Octavia Combi 2008, BXE
Fabia RS 2004, 170PS
No nevim jestli to bude ve vypinači když vemu drat do ruky spojim prostředni drat s patice a krajni okno jede dolu jak opět spojim zastavi se. Jenže když spojim prostředni a ten druhy kontakt nic ani krajni mezi sebou prostě okno nahoru nejede.Mužu spojovat draty v patici jak chci a nic leda by nahoru jezdilo přes nějaky odpor ale to se mi na autě r.v 2005 zda kravina.honzas1 píše:ten vypínač rozdělej, pokud jde, a vyčisti... dělá se tam takový bílozelený sajrajt a pak to nefunguje... někdy tam jsou vypalene kontakty..
Od řidiče vše funguje jak ma tak nevim
a nebo jednoduše pokud jdou přehodit patice tak to hod na funkční tlačítko a hned uvidíš kde je problémHondaRS píše:No nevim jestli to bude ve vypinači když vemu drat do ruky spojim prostředni drat s patice a krajni okno jede dolu jak opět spojim zastavi se. Jenže když spojim prostředni a ten druhy kontakt nic ani krajni mezi sebou prostě okno nahoru nejede.Mužu spojovat draty v patici jak chci a nic leda by nahoru jezdilo přes nějaky odpor ale to se mi na autě r.v 2005 zda kravina.honzas1 píše:ten vypínač rozdělej, pokud jde, a vyčisti... dělá se tam takový bílozelený sajrajt a pak to nefunguje... někdy tam jsou vypalene kontakty..
Od řidiče vše funguje jak ma tak nevim
polo 1.4tdi AMF
Ano bylo to tlačitko sehnal jsem za 100 blizko bydliště z vraku.Okno jezdi.
Ted se hraju s tim interierem. Sedačky z RS nahodou někdo nemáte?Kdyby byly z II FRS tím líp!!! nebo nevite kde by byly k sehnaní? (předni výškově stavitelne s airbegy zadni s integrovaným pasem) moje jsou dezolatni zvlaště sedaky dopalené smradlave dotrhane hnus!!
Ted se hraju s tim interierem. Sedačky z RS nahodou někdo nemáte?Kdyby byly z II FRS tím líp!!! nebo nevite kde by byly k sehnaní? (předni výškově stavitelne s airbegy zadni s integrovaným pasem) moje jsou dezolatni zvlaště sedaky dopalené smradlave dotrhane hnus!!
to neres to sem mel na fiatu utrhnul prvni obal druhy je nerez a na fabii to mam to same vubec neresim u ropy ten vyfuk vydrzi 20 let max prdne vlnovec
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
Dneska jsem byl pod tim vlezeny kontroloval jsem co tam všechno chybi a zarazila mě jedna věc. U IC ze spodni strany jak je takovy šedy naustek mi prosakuje olej odělal jsem hadice byl tam lehky olejovy film. Je tam turbina měněna v autorizovanem servise jde to vidět už z jetych matek na sacím a vyfukovém potrubí. Znamena to že mám čekat kdy turbo lehne nebo se to mohlo stat tím že jak měnili turbo nevyplachli IC a ted to slzi?
hele každý tdi má mastnotu v ic a okolo turba...pokud ti neubývá olej na měrce,nebo vyloženě není pod autem loužička,tak bych to neřešil...tlak v sání bude postupně mastnotu vyhánět do motoru a spalovat
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23