nejde tempomat passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejde tempomat passat
ahoj, Po namontování tempomatu na passata 96kw tempomat nefunguje,tempomat je na superba original dil i s kabelazi,koupeno ze skodadilu,nsmontavono dle prilozeneho navodu na bilou svorkovnici,vsechny barvy dratu sedeli dle navodu na superba,takze by to meli byt stejny,na pristrojovce se pri zapnuti rozsviti,ale pri zmacknuti tlacitka set to nic nedela,rychlost vic jak 50,Vagem sem to aktivoval,diky za kazdou radu.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
vysledek Vag: tempomat funguje pri zspnuti 1, privypnuti 0, spojka pri seslapnuti hodnota 100, brzdovy pedal bez seslapnuti hodnota 000, pri castecnym seslapnuti 010, pri plnym seslapnuti 011, zkousel sem ho dostelovat bez vysledku znamena to teda ze muze byt spatny pokud mam dobry info hodnoty by meli byt 001 spinac sepnuty, 010 spinac rozepnuty takze nemam ani jednu hodnotu,brzdovy svetla funguji.
-
- Aktivista
třeba náhoda borcovi jsemdělal přední brzdy a jestli bych se nemrknul na tempomat, nejde,Jirka. píše:Žádný základní nastavení tempomatu neexistuje a základní nastavení ř.j. motoru nemá na tempomat žádný vliv, zkontroluj spínače jak jsem ti psal a pak zkontroluj jestli páčka reaguje na všechny polohy co na ní jsou.
o tempomaty se nezajímám, tak jsem podle visu kontroloval tempomat zda je aktivovaný, zkoušel pedály, a dělal základní nastavení řj motoru s aktivovaným tepmpomatem, dál jsem nic nezkošel, borec přijel zas za měsíc se stěračama a že co bylo tomu tempomatu ? maká OK
tak nevím co jsem tomu podělal že to zas šlo
jj,. musí to ukazovat 0011 při zapnutém. Origo novou páčku jsem vadnou nikdy neviděl tak bud je to čína nebo blbě zapojené, pokud si dobře pamatuju tak na té bílé svorkovnici je jeden pin vynechaný tak ho při počítání musíš přeskočit ale stejně by se to tam asi pak jinam nevešlo, tak jedině prohozené barvy.