mercedes vito112cdi,pada nafta

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
brabusak
Nováček
Odpovědi: 0

mercedes vito112cdi,pada nafta

Příspěvek od brabusak »

Cau vsem,mam prosbu.Potrebuju poradit ohledne padani nafty.Auto je dene v provozu,zavada se zacala projevovat tak,ze jsem obcas rano dlouho startoval,po nejake dobe jsem uz startoval dele i pres den,po nejake dobe se to zhorsilo ze stacilo abych zastavil treba na 10min a zase problem se startem,pak jsem zjisti ze pada nafta i pri behu motoru sli do filtru bublinky vzduchu,vymenil jsem tedy komplet vsechny hadice i prepadove.Ale problem pretrvava,jen jsem si vsiml ze kdyz nastartuju nikde zadny vzduch uz nebeha,ale kdyz zastavim motor tak po nejake dobe pada nafta v privodni hadici co vede do filtru,jeste jsem vypozoroval ze pokazdym zastaveni motoru pada ruzne rychle,muze byt problem v cerpadle a jakem pomocnem nebo hlavnim? diky vsem za rady.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Zkontroloval bych přívodní hadice, hlavně u zubového čerpadla nafty na pravé straně u řetězu..
nepropadat panice...
brabusak
Nováček

Příspěvek od brabusak »

novy poznatek-vcera jsem prostrikal veskere konektory v motorovem prostoru,rano prisel k autu nafta v te privodni hadici co vede do filtru spadla asi 5cm,zkusil jsem start a i kdyz byl asi 5cm vzduch v te hadici auto chytlo na skrtnuti,vypada to ze byl problem v elektrice,ale stejne nechapu proc ta nafta mizi,veskere hadice dany nove origo MB,test vstriku ok,u cerpadel nikde nic neprosakuje,diag.zadna chyba.Co si o tom myslis?
Odpovědět

Zpět na „Mercedes-Benz“