prosim o rychlou pomoc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pokud máš zámky zamknute,tak to to tlačítkem zevnitř neotevres! Samozřeje ani koliky ti nepůjdou vytáhnout. Jestli je v okolí nějaká firma co dělá okna na auta,tak si nech vyřizonut přední okno zvonku a pak ho zpátky zase nalepíš. Zní to pracně ale pokud to někdo umí je to v pohodě. Pak bude tě to stát v materiále jenom pár korun za lepidlo. Pak bych si určitě opravil spínače ve dveřích,aby jednotka věděla,že je někdo otevřel ....
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
jasné, bez poškození. Otázkou je jak projdou ty klíče. Vyzkoušej a uvidíš jestli je to reálnéadi píše:Dvere se vrati,nebo uz nebudou sedet ke kastli?fuzzyi píše:Zkusil bych zámečníky v okolí. Něměl by to být pro ně problém. Napadá mě jedině klínkem vytlačit vrchem dveře, drát a zkusit je procpak přes těsnění dveří. Úplně v rohu kde budeš mít největší mezeru by to snad hohlo jít. Viděl jsem to před 10lety na favoritu
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
uz jsem se do toho dostal,vsem dekuji za pomoc.marthass píše:V Usti nad Labem je jeden borec, kterej se mi dostal do zamceneho auta za 3 vteriny. Zcela bez poskozeni. Normalni profesionalni zamecnik. Musel jsem dolozit ze jsem majitel. Tak snad tohle neni jen v UL
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009