Namontoval jsem na elektrické čerpadlo 11 mm hlavu namísto původní 10 mm, doladil jsem el. hlavu na správný volnoběh (cca 5 mg/H), ale motor se při přidání plynu vytočí jen na 1600 ot/min. Čerpadlo jsem naklonil do tvrda, předvstřik na volnoběh 7°. Ale při těch 1600 ot už jen 3°. Když dám el. hlavu do původní polohy, motor tarokuje kolem 1500 ot., ale při plném plynu se vytočí zase jen na 2000, takže ve zhruba stejném spektru otáček. Další fór, diagnostika píše pod plným plynem dávku 23 mg/H. To už by byl motor dávno v omezovači. Mohla by být špatná el. hlava, ale jakou by to mělo souvislost s tak rychle padajícím předvstřikem?...
Ještě podotýkám, že Mev má hlavu na elektrice taky a funguje mu.

Napadají mě ještě 2 věci: jestli jsem neotočil prstenec na pístku, mám ho tou malou dírkou dovnitř čerpadla, což myslím, že je správně.
A jestli není ucpaný solenoid přesuvníku předvstřiku - to by vysvětlovalo, proč tak rychle padá s otáčkama. Ale při volnoběžných otáčkách se snad přesuvník ještě nehýbe, nebo jo? Protože původně jsem měl základní předvstřik nastavený na 4°, ale po montáži nové hlavy spadl na 0°, takže jestli je na volnoběh ten přesuvník v klidu, tak ta nová hlava prostě pálí pozdě a já nevím proč...
Díky za jakýkoliv nápad... Lukáš