otáčky nebo fáze nereaguje občas plyn

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Legalitka
Nováček
Odpovědi: 0

otáčky nebo fáze nereaguje občas plyn

Příspěvek od Legalitka »

zdravím posledni týden mám problém na své OII 77kw(chip) BJB že když jedu občas vypadne plyn po puštění plynového pedálu a opětovném sešlápnutí začne reagovat někdy to nepomůže a musím i vyřadit a znova dát rychlost pak zase jede na diagnostice to vypsalo tuto chybu otáčky nebo fáze .. nevíte čím by to mohlo být nějaký snímač čidlo ?.. plynem to nebylo zkoušeli sme měnit
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

musíš napsat číslo chyby.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
sky59
Aktivista

Re: otáčky nebo fáze nereaguje občas plyn

Příspěvek od sky59 »

Legalitka píše:zdravím posledni týden mám problém na své OII 77kw(chip) BJB že když jedu občas vypadne plyn po puštění plynového pedálu a opětovném sešlápnutí začne reagovat někdy to nepomůže a musím i vyřadit a znova dát rychlost pak zase jede na diagnostice to vypsalo tuto chybu otáčky nebo fáze .. nevíte čím by to mohlo být nějaký snímač čidlo ?.. plynem to nebylo zkoušeli sme měnit
myslim ze zotrvacnik ma po obvode zarezy z tie snima snimac...

mozno ze snimac je napoly chybny a sem tam nezosnima nejaky ten zarez a potom mu z toho harasi lebo nevie kde je....

tie zarezy *drazky* su asymetricky po obvode a podla toho RJ dedukuje kde sa nachadza avsak musi vsetky spolahlivo zosnimat
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Legalitka
Nováček

Příspěvek od Legalitka »

snímačem to není zkoušely jsme měnit (chip off) auto ale pořád zlobí ted pokud je auto zahřáté a stojím na místě párkrát protůruju do 2500 max tak se auto jakoby udusí po té startování trvá asi 5 sec a z výfuku to vypálí černej kouř diagnostika už nehlásí žádnou závadu , napadá mě snad jen už egr ventil ?...
Legalitka
Nováček

Příspěvek od Legalitka »

dnes to auto udělalo znovu mám vykuchanej kat nemohlo by to být i tím ?..
Naposledy upravil(a) Legalitka dne 31 srp 2013, 17:03, celkem upraveno 2 x.
Legalitka
Nováček

Příspěvek od Legalitka »

snímačem to není zkoušely jsme měnit (chip off) auto ale pořád zlobí ted pokud je auto zahřáté a stojím na místě párkrát protůruju do 2500 max tak se auto jakoby udusí po té startování trvá asi 5 sec a z výfuku to vypálí černej kouř diagnostika už nehlásí žádnou závadu , napadá mě snad jen už egr ventil ?...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“