Zlý štart pri 90C° motora - AUDI A3 8L 1.9TDi 81kW/110k

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

gothic8
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od gothic8 »

OťasTDi píše:no ale teplotu ti to píše podle okénka vlevo dole 150st (pokud dobře vidím)...podle mě máš buď v háji teplotko,nebo vedení k němu...tím bych začal...pak si předvstřik mírně posuň na čerpadle na těch 55 a zvyš vagem startovací dávku...pak bych teprve rešil úpravu softu,nebo relé...
čidlo je tam nove asi 2tyzdne, moze byt od novoty vadne?? od vyroby? :) aaa mozem vediet kadial vedie kabeláž? od cidla ide kam? smerom dolu popri baterke az k rj motoru?? Ď.
gothic8
Sběrač informací

Příspěvek od gothic8 »

toefuk píše:150 je v lete normalka.
ak sa nemylim si tiez clen ACISlovensko ako ja :) som rad ze ragujes...nejaku radu mas? :)
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

mě třeba to zvednutí startovací dávky nepomohlo a pokud auto jezdí normálně a po odpojení teplotního čidla start na brnknutí tak bud ta ůprava softu nebo levnější verze to relé :)
já dal rélé a start dávku vrátil na původní hodnotu :)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
gothic8
Sběrač informací

Příspěvek od gothic8 »

p.s. píše:mě třeba to zvednutí startovací dávky nepomohlo a pokud auto jezdí normálně a po odpojení teplotního čidla start na brnknutí tak bud ta ůprava softu nebo levnější verze to relé :)
já dal rélé a start dávku vrátil na původní hodnotu :)
Ale predsa len by mozno pomohlo nastavenie presnejsie predvstreku...je to skoro o 20 mimo....a predsa len 14 rocne auto, radsej nech je aj na viac nastaveny predvstrek
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

nastav predvstrek, pozri kanal 007 v motorovej jednotke, odpoj konektor vstrekovacieho cerpadla a naloguj otacky motora pri starte, zvys startvaciu davku, alebo to reklamuj.
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
gothic8
Sběrač informací

Příspěvek od gothic8 »

toefuk píše:nastav predvstrek, pozri kanal 007 v motorovej jednotke, odpoj konektor vstrekovacieho cerpadla a naloguj otacky motora pri starte, zvys startvaciu davku, alebo to reklamuj.
Buduci tyzden v pondelok pojdem do servisu s tym....pojdem im to dat reklamovat asi..ale dneska som si vsimol ze sa to akosi upravilo...uz celkom dobre startuje za tepla :P tak neviem co urobim este
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“