T4 Nekomunikuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Re-volt 1
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

T4 Nekomunikuje

Příspěvek od Re-volt 1 »

Zdarec chlapy,mám T4 a chctěl sem mrknout na TDi graf a ono ejhle,nemužu se spojit z ŘJ motoru,ani Imobilizéru.
Spojím se z Airbagy a Klimatronicem,takže zásuvka ok.
Propípl jsem dráty do RJ motoru a ok,do IMA taky,kde muže být zakoplý pejsek? Díky
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

A pri vypnutom motore sa snim spojis? Mal som uz viac krat problem ze pokial motor nebezal, tak s RJ motora sa riadne dalo komunikovat. Ale ked som nastartoval motor tak spadla komunikacia a uz nechcela komunikovat. Niekedy staci pouzit HEX-CAN kabel a ide to aj pri beziacom motore. A mal som uz aj taku co nechcela komunikovat s nicim ked bezal motor. Pomohla az vymena RJ motora. Neviem cim to je sposobene ale stava sa to aj mne.
Re-volt 1
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt 1 »

TDI tech píše:A pri vypnutom motore sa snim spojis? Mal som uz viac krat problem ze pokial motor nebezal, tak s RJ motora sa riadne dalo komunikovat. Ale ked som nastartoval motor tak spadla komunikacia a uz nechcela komunikovat. Niekedy staci pouzit HEX-CAN kabel a ide to aj pri beziacom motore. A mal som uz aj taku co nechcela komunikovat s nicim ked bezal motor. Pomohla az vymena RJ motora. Neviem cim to je sposobene ale stava sa to aj mne.
Nejde vubec,napichuju jen při zaplem zapalování,mužu zkusit ještě s Delphi,ale když jiné jednotky VAGem jdou... a hexcan kabel mám a VAG je orig.žádný klon.

Ještě je mi podivné,proč jde kabel pro data se zásuvky k motorovce přes IMO :?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Autoradio je tam original? Skus ho uplne odpojit a potom skus nadviazat komunikaciu s RJ motora.
Re-volt 1
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt 1 »

TDI tech píše:Autoradio je tam original? Skus ho uplne odpojit a potom skus nadviazat komunikaciu s RJ motora.
Je tam origo,odpojil jsem jej radši,ale taky nic... navíc to vypadá,že k autorádiu ani data nejdou...
Re-volt 1
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt 1 »

TDI tech píše:Autoradio je tam original? Skus ho uplne odpojit a potom skus nadviazat komunikaciu s RJ motora.
Čau trochu problém s tím radiem,je to Gamma ještě dost stará,kod k němu znám,ale neustále tam svít "SAFE" a nemužu ho tedy namačkat,nějaká rada?
Re-volt 1
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt 1 »

Vyřešeno,špatné mini relátko v té jednotce IMO
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“