Zdravím zdejší odborníky a zároveň je moc prosím o radu. Praskla mi hadička na hrnci pal. filtru ta spodní propojovací. Při mé manipulaci jsem ulomil vrchní nátrubek od přepadu, abych vůbec dojel slepil jsem jej. Příští den jsem chtěl jet pro nový hrnec a za jízdy mi to z ničeho nic chcíplo. Vyměnil jsem zánovní hrnec z vrakáče se starým pal. filtrem uvnitř a trochou nafty, která z něj ještě při koupi vytékala. Jízda nazpět byla hrůza stál jsem po kilometru. Vždy opakovaně, jsem vypl motor, po chvíli nastartoval a jel dál. Dojel jsem do Auto kelly, koupil nový palivový filtr a provedl výměnu. Ujel jsem asi 30kilometrů a vše se zdálo být ok, až na to, že nad tři tisíce otáček motor vynechával, pod tři bylo vše dobré. Dojel jsem domů. Nedalo mi to a že to zkusím ještě natočit. Od té doby stojím a točím a točím a nemohu nastartovat.

Připojil jsem na diag, a žádná závada se neobjevila. Podávací čerpadlo v nádrži jede.Nafta jde až do vysokotlakého čerpadla. Tlak na railu při startu se zapojeným snímačem tlaku je 44 b. Zkusil jsem jej odpojit a ani tak nenastartuji. Nevím zda-li je to DRV či nikoliv. Při startu je RCO 5%. Napětí na vstřikovačích 69,9 V Prosím poraďte, již jsem zoufalý

Je to Peugeot HDI 2.0 66Kw