Výměna manuální stahovačky za elektrickou - Fabia I ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

apollo444
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od apollo444 »

TDI tech píše:Kasli nato je stym tolko robty ze spokojne dalej krut svihadlami a bud spokojny. To mas tak kupil si si socialku :roll:
no tak co řikáš ? :P
fuzzyi
Přispěvovatel

Příspěvek od fuzzyi »

jak není klima tak aspoň tohle :D
dobrá práce
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
apollo444
Nováček

Příspěvek od apollo444 »

Nad klimou už jsem taky přemejšlel, ale to už je hodne vysokej levl :D a i finančně by to vyšlo o dost dráž, ty stahovačky mě přišly na pár kaček
apollo444
Nováček

Příspěvek od apollo444 »

Tak dodělány i el. ovládáný a vyhřejvaný zrcátka. Kdyby někdo potřeboval poradit, dejte vědět ;-)
I__C__E
Nováček

výměna manual stahovačky za elektrickou

Příspěvek od I__C__E »

Ahoj, mohl by mi,prosím, někdo napsat přesný postup montáže-výměny stahovaček (předpokládám, že zatím jen přední), co vše je třeba a hlavně , který dráty, kam zapojit...mám fabia clasic 2002 1,4 50kw s centrálem...jak nejjednodušeji zjistit, zda mám konfortku?díky moc za info
John36
Nováček

Příspěvek od John36 »

apollo444 Prosím tě, mohl by jsi mi poradit jak jsi zapojil motorky po faceliftu který komunikují přes Lin jak jsi je zapojil na starou fabku která komunikuje přes komfort can-h a can-l? Předem děkuji za odpověď, řeším stejný problém a nevím jak na to.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

je to nesmysl, kup si auto s tím co v něm chceš mít. Jestli dáš do FI komplet klimatic a zapojíš všechno jak má být tak máš ohromný koule. Vrtám se v autech dlouho a le do tohohle bych nikdy nešel. Stahování okýnek je tak max co bych řešíl
John36
Nováček

Příspěvek od John36 »

Všechno jde když se chce, viděl jsem dodělávat klimu, abs, asr, airbagy, atd... Když člověk chce a má originál díly jde všechno udělat, koupit si nový auto? Jasně nejjednodužší řešení jak se dostat k plně vybavenýmu auto, jde ale o to že vědšina lidí co si to dodělává to nedělá primárně kvůli výbavě, ale dělají to proto že je ta práce na autě prostě baví, mluvím z vlastní zkušenosti ;-)
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jj, já tvé radosti rozumím, ale pochop že tu jsou většinou fakt lidi co se v autech hrabou denně a toto je nezajímá a nikdo to dělat nechce. Ty jako amatér máš do toho chuť a pobavíš se
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“