FELICIA TD hotova prestavba

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Janec
Sběrač informací
Odpovědi: 0

FELICIA TD hotova prestavba

Příspěvek od Janec »

Zdar vsem.
mam felicii pickup rv2001 najeto cerstve 61tis km 1.9D kod AEF
trosku jsem ji rozhybal za pomoci turba z O1 cerpadla z golfa1TD sani z transportera otevreny filtr K&N a pruchozi vyfuk pod prah,pouze stredovy tlumic.

mam s tim najeto asi 5tis km. Resim problem s prehrivanim auto za jizdy ma stalou teplotu ale pri zastaveni na vice jak cca3min zacne teplota stoupat az se spina ventilator. a to jak v 30C tak i ted kdyz je venku okolo 5C.
kde mam hledat chybu? Chladici kapalina je nova predtim vyplachnuty cely system motor netlakuje, a voda nikde neunika.za studena se ohreje rychle.

je pravda ze zatim nemam napojeny IC ale na volnobeh dle budiku turbo netlaci skoro nic tak 0,1bar.
muze to byt tim ze mam pridano maximalni mnozstvi nafty? cerpadlo je slabsi je to z1,6td a tak je vysroubovano nadoraz.
mam pripravene jiz nove cerpadlo bosch z renaultu 2,1TD
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

vyměň chladič za novej stejně tak termostat ,

čerpadlo z 1,6 td je v pohodě v klidku ti tu přifouklou felinu utáhne , neměj obavy , maximálně dát rozdělovací hlavu z TDI (10mm )

co se týká přehřívání tak si osbně myslim že problem bude v turbu
pokud je z tdi tak je dosti malý a ve výfuku je větší přetlak tak se motor hřeje

zkus pokouknout po KKK -K24 z golfu 2 td 51kw
na 1,9 se to chová velice dobře
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Janec
Sběrač informací

Příspěvek od Janec »

vyfuk mam reseny- svody a turbo z 66kw octy egr zaslepen a cele omotane termopaskou(spis efekt:) dal jde trubka serioveho prumeru pod autem pouze jeden pruchozi tlumic, a vyvod v prahu. delka vyfuku zkracena minimalne o metr metr a pul..

cerpadlo je slabe,je to na 90%z jednicky golva a vevnitr je cele mensi, mel jsem tam tyden cerpadlo z G2 a jelo to daleko lepe,bohuzel zacalo chcat protoze dlouho lezelo a sehnal jsem jen toto. (LOL)
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

tak si přidej naftu a je to ne ? (hm) někde u trubek ke vstřikům bude malej šroubek na šroubovák tak ho trošku utáhni (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Janec
Sběrač informací

Příspěvek od Janec »

kdyt pisu ze mam naftu nadoraz. stelovanim sroubko to nekonci. mam vybrany i podavac nafty trochu se to zlepsilo ale nic moc...
martineme03
Sběrač informací

Příspěvek od martineme03 »

zdravím borci má někdo Zkušenost s přestavbou z SDI NA tdi ??? mámk golfa3 a chtěl bych to udělat na TDI
martin
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Já jsem si taky koupil Golfa, ale raději bych Porsche, myslíš že má cenu to předělávat ?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

nejlevnější a legální je koupit jiný nápis na zadní dveře, je spousta lidí, co jim to stačí.... :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“