dik no uvidime, cakam na toho 4.11 a potom sa uvidi, mne sa nepozdava to podavacie cerpadlo, este som zabudol povedat ako sa to vtedy stalo, tak sa divne sprava aj plavak, ked je stvrt nadrze, niekedy ukazuje nulu ,a niekedy normalnejericho-3 píše:Už jsi toho vyměnil tolik, že čidlo už to moc neprodraží . jestli je to tím, je divné, že se to dosud nepoznalo..Přeji Ti úspěch..
VW POLO 1.9 TDI PD typ motora ATD VELKA ZAHADA!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak cidla na kliku jsou stejne drahe na fiata aj na koncern,ale pracovne nevim u fiata 20 minut fabia nevim,ale me rikal kamos,ze bylo uvedeno servisnich zaznamech skodovky,ze cidlo bylo meneny.
ja budu postupovat zase jinak:D me kluci poradili at prvni vyndam znova podavacku a zase ocistim sitko. predim bylo ciste,ale kdyz sem pak jel bylo malo nafty mohlo to zase neco nasat,ale tam to sitko je pekne debilni to se ned poradne vycistit nevim jak to rozebrat. no a vpodstate predtim co sem vyndaval podavacku sme mel sundany aj ten tandem,takze tim,ze sem ho sundal sem mohl to tesneni co sem nenasel:D poskodit a pak to mohlo zacit prisavat,takze to asi koupim. takze me ted ceka investice palivac a tesneni tandemu cirka 700
ja budu postupovat zase jinak:D me kluci poradili at prvni vyndam znova podavacku a zase ocistim sitko. predim bylo ciste,ale kdyz sem pak jel bylo malo nafty mohlo to zase neco nasat,ale tam to sitko je pekne debilni to se ned poradne vycistit nevim jak to rozebrat. no a vpodstate predtim co sem vyndaval podavacku sme mel sundany aj ten tandem,takze tim,ze sem ho sundal sem mohl to tesneni co sem nenasel:D poskodit a pak to mohlo zacit prisavat,takze to asi koupim. takze me ted ceka investice palivac a tesneni tandemu cirka 700
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
tak auto zaveze k tomu típkovi, este predtym sme doma vymenili palivovy filter, a nenaplnili sme ho, tak sme nastartovali auto, chvilu islo pootom islo ako keby na tri valce a potom zhaslo. Jasne ze tam chytalo vzduch, cize otacal som klucikom dovtedy kym sa nenaplnil filter, auto sa spravalo presne tak ked zhasne a nechce nastartovat,cize aj tak nestartlo, iba za pomoci spreju. Cestou nam to po 15 km zhaslo a museli sme nastartovat pomocou spreju. Moja teoria bola taka ako keby vynechavalo podavacie cerpadlo a dostal sa tam vzduch preto auto prestane ist. Pomocou spreju auto startne,cize sa ten vzduch spali a normalne zase taha naftu. Teoria sa nepotvrdila kedze auto zhaslo po 15 km a palivovy filter bol plny.
ja uz resim zase jen horsi starty,takze ti neporadim ja mam neco se vstrikama,ale dneska sem cumel,ze mi poprvy skala vyssi hodnota synchronizace jakoby se pohnuly rozvody coz nechapu dotahle to je a stare 11 mesicu
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
tak sem najezdil taky asi 50 kmvpohode a dneska z niceho nic 1x zase tocilo dlouho jakoby byla spadla nafta:( takze moje chyba to nebyla jde o nejaky problem.
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
takze, tipek volal, ze sa mu to uz stalo 2 x, auto zhaslo, Problem je asi v tom ze, ked sa nafta zohreje tak cerpadlo prestane ist a zevraj su tam aj bublinky , vsetko meral a hovoril aj tlaky, presne hodnoty si uz nepamatam.Takze podavacie cerpadlo je v prdeli. Ak by niekto vedel o cerpadle za dobru cenu tak sa ozvite, najlepsie by bolo do vecera, vdaka.
Este ani nepisem ze to je vyriesene, lebo az po oprave sa uvidi
Este ani nepisem ze to je vyriesene, lebo az po oprave sa uvidi
jj, uplne prve PDcka este nemali podavacie cerpadlo, preoblem je vtom ze ked sa prestane krutit el. motor v podavacom cerpadle, tak ventilok na vytlaku v sacom kosi nedovoli aby si tandem nacucal naftu sam. Si vsimni ze ked nechce nastartovat, tak ci po zapnuti kluca ho budes pocut. Vydava to podobny pazvuk ako ked si robia zakladne nastavenie xenonony s dynamickou regulaciou vysky. Ale podla mna tam problem nehladaj. Pretoze aj keby neislo podavacie cerpadlo tak v potruby a filtri je este furt dost nafty nato aby ten motor nastartoval a este nejaku minutku dva pobezal. Osobne by som zobral osciloskop a kukol sa na signaly z kluky a vacky.
tak s tou podavackou bych to tka jiste netvrdil,protoze me samotnemu to dlelao bordel dkyz sme mel ty hadice prehozene,ale bohuzel zase s emi vraci problem,ze nekdy to toci dlouho ,takze to je nehorzna nahoda,ze se zrovna ve stejnou chvili potkali 2 problemy nebo nevim. jak je slozite pripadne vymenit ty cidla? u vacky musi jit dolu rozvody?
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
chip 285 Nm +
Vies , pri starej podavacke nebolo vo filtri skoro vobec nafty, teraz tam uz je, ale nechcem este radsej nic hovorit, zatial nam to nezhasloTDI tech píše:jj, uplne prve PDcka este nemali podavacie cerpadlo, preoblem je vtom ze ked sa prestane krutit el. motor v podavacom cerpadle, tak ventilok na vytlaku v sacom kosi nedovoli aby si tandem nacucal naftu sam. Si vsimni ze ked nechce nastartovat, tak ci po zapnuti kluca ho budes pocut. Vydava to podobny pazvuk ako ked si robia zakladne nastavenie xenonony s dynamickou regulaciou vysky. Ale podla mna tam problem nehladaj. Pretoze aj keby neislo podavacie cerpadlo tak v potruby a filtri je este furt dost nafty nato aby ten motor nastartoval a este nejaku minutku dva pobezal. Osobne by som zobral osciloskop a kukol sa na signaly z kluky a vacky.
Myslim si, ze tuto temu by sme mohli uzavriet, zatial stale jazdime a auto nezhaslo, cize chyba bola v zlom podavacom cerpadle paliva ktore vynechavalo pri zohriatej nafte. Opatovnym startovanim sa sice filter naplnil, ale uz to chytilo vzduch. Nastartovat sa dalo iba pomocou spreju. Cize asi tak, prajem vela uspechov ostatnym