problém s DSG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dsg
Zdravim mam oct 2006 a 6stup DSG a mam problem pri studenom to robi nasledovne . Je jedno co zaradim ci D alebo R po pridani plynu sa auto nepohne rozsvietia sa vsetky stupne na pristrojovke teda rozblikaju a auto stoji musim znovu nastartovat a potom uz je to ok a cely den uz to nespravi zas rano ked stoji cez noc v garazi . Diagnostika vypisuje zavadu
18223 P1815 008
Tlakovy regulacni ventil 1 - N215
Zkrat na plus
Nema niekto s tym skusenosti ci je to mechatronika alebo este nieco ine alebo ako sa da tato mechatronika ozivit a zachranit . Olej a filter som dal vymenit ale stale to iste vypisujelen tuto jednu zavadu . Za kazdu radu dakujem
18223 P1815 008
Tlakovy regulacni ventil 1 - N215
Zkrat na plus
Nema niekto s tym skusenosti ci je to mechatronika alebo este nieco ine alebo ako sa da tato mechatronika ozivit a zachranit . Olej a filter som dal vymenit ale stale to iste vypisujelen tuto jednu zavadu . Za kazdu radu dakujem
Octavia 3 1,6TDi DSG 81kw
Este som dakde cital nieco take ze robia vymenu oleja v dsg strojovo a tym robia aj kompletne cistenie a ze pri podobnych problemoch ako mam ja ze v 90% pomoze tato vymena moc tomu neverim ale ze vraj sa to robi ppri nastartovanom motore a na mieste sa radia vsetky stupne a robi to hned aj preplach a sucastne vymenu oleja ale vyhradne pouzivaju svoj olej do dsg a je to olej petro kanada do dsg prevodoviek aj ked viem ze sa ma pouzivat iba origo olej asi by som to skusil co viac tam sa moze pokazit ked je mechatronika v zadku ta je najdrahsia a najdolezitejsia
Octavia 3 1,6TDi DSG 81kw
Vsak skus, ale zbytocne vyhodis 120e a viac. Teplom poskodenu mechatroniku olejom neopravis, iba im urobis biznis. Cumim, co za vtakoviny navravia ludom
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR