1.9 TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dzamal
Nováček
Odpovědi: 0

1.9 TDI

Příspěvek od dzamal »

Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??
Qxkiller
Přispěvovatel

Příspěvek od Qxkiller »

rozsekat vodní pumpu nebo olejové čerpadlo zacpat někde průtok atd. (LOL) záleží kam přímo zapadl a jakou nejbližší překážku po proudu má v cestě osobně bych to asi nestartoval (hm)
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.9 TDI

Příspěvek od dhfool »

dzamal píše:Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??
Pokud jsi měl sundaný jen ventildekl a ne hlavu, tak tam jsou jenom odtokové kanály do vany.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

dzamal píše:Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??
Magnet na nejaký drát a skúsiť hľadať.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
amater
Aktivista

Příspěvek od amater »

dhfool píše:
Pokud jsi měl sundaný jen ventildekl a ne hlavu, tak tam jsou jenom odtokové kanály do vany.
presne, ak to bolo pri montazi vacky, tak do vodneho tazko.... magnet a rozvahu :)
Kamil-TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Kamil-TDI »

amater píše:
dhfool píše:
presne, ak to bolo pri montazi vacky, tak do vodneho tazko.... magnet a rozvahu :)
A štěstí! ;)
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál :-)
dzamal
Nováček

Příspěvek od dzamal »

no stim magnetem sem to zkoušel a ten mi tam taky někde zůstal (wallbash)
snad abych zhodil tu vanu
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

silnej magnet a možná bude ve vaně
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

snad máš motor příčně..
dzamal
Nováček

Příspěvek od dzamal »

zizalak píše:snad máš motor příčně..
zatím ho mám venku, spadlo mi to do toho největšího kanálku u olejového výměníku, tak nevím jestli to spadlo do vany nebo někde do filtru, proto se ptám kdybych to nenašel, jestli se něco může stát, jak už tady bylo řečeno (ucpat naky olejový kanálek atd..)
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

no osobne bez nalezeni tech veci v motoru bych ani nezkousel startovat.....to muze nadelat takovou paseku ze ten motor muzes zahodit
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD

nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift

Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce) :-D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“