1.9 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: 1.9 TDI
Pokud jsi měl sundaný jen ventildekl a ne hlavu, tak tam jsou jenom odtokové kanály do vany.dzamal píše:Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Magnet na nejaký drát a skúsiť hľadať.dzamal píše:Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
presne, ak to bolo pri montazi vacky, tak do vodneho tazko.... magnet a rozvahudhfool píše:Pokud jsi měl sundaný jen ventildekl a ne hlavu, tak tam jsou jenom odtokové kanály do vany.dzamal píše:Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??

A štěstí!amater píše:presne, ak to bolo pri montazi vacky, tak do vodneho tazko.... magnet a rozvahudhfool píše:Pokud jsi měl sundaný jen ventildekl a ne hlavu, tak tam jsou jenom odtokové kanály do vany.dzamal píše:Zdravim, mam motor 1,9 TDI 85 kw, při montáži vačky mi spadl malý ořech do kanálku, nevím do kterého, jestli do vodního, nebo olejového. může se něco stát??

Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál