tehlica octavia 66kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

puci
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od puci »

autovtip píše:ja to riešim tak, že mam vyrobene tie čapy s vetšim zavitom, su vyrobene z tyčky tlmiča čiže naju aj dobru povrchovu upravu, stači len narezat spravnu dlžku, stočit na požadovany rozmer zavitu a narezat zavit a ešte z druhej strany narezat dražku na hruby šrobovak, do tehlice narežem vetši zavit a je po starostiach zatial žiadny problem a už som ich spravil takto dost
mne to takto opravili v jednom "odbornom" servise, až na to, že ten čap nebol zo žiadnej ušlachtilej ocele a poviem ti, pri najbližšej výmene dosiek som dosť čumel a pomohla len flexa. Komplet hrdzavý, o plávajúcom pieste už ani nebola reč a material taký makky, že sa v nom imbus točil jak v masle. (LOL)
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

oprava tou vložkou je údajně schválená i škodovkou, taky to máme, od V-coil, dřív jsem to taky řešil jiným čepem s větším závitem, ale problém je opravdu s tím materiálem, musí to být nerez, jinak je to na pytel, přibrzďuje to, sjíždí desky a tak, není to ono
autovtip
Přispěvovatel

Příspěvek od autovtip »

zatial sa mi to nestalo, preto použivam tu tyčku z tlmiča
Palo128
Sběrač informací

Příspěvek od Palo128 »

Caute, pred par dnamy so menil kotuce aj platnicky, pri tom som ulomil na obrazku zakruzkovany srob, drzi ten ochranny plech. Tak som to vyvrtal narezal sedmicku zavit a zasroboval.
Bude to mat neaky vpliv na pevnost tehlice???bojim sa aby sa to meulomilo neohlo a podobne.Obrázek
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Stane se úplný hovno..
Palo128
Sběrač informací

Příspěvek od Palo128 »

ide o to ze som tam vyvrtal v podstate novu vacsiu dieru az na druhu stranu, ten plech neodpadne to mi je jasne, ide o to ci som tou dierou neoslabyl tu cast tehlice co drzi brzdic s platnickami ci ako sa to vola.

teraz si bucham hlavu na co som to vrtal, mal som to nechat tak.
Potrebujem vediet ci to mam menit alebo je to v pohode.
Budem vdacny za kazdu radu.
Dakujem.
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Prosimte tim ze tam vyvrtas o dva milimetry vetší díru se přece nic nestane.. rikam ti, prestaň řešit takovy sračky a jezdi..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“