pak už jen skladej penízky do kasičky

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ako sa to vezme. Ja som dal teraz do oprav cez 1000 €urokorún a keď to pripočítam k predchadzajúcim, tak k 7000 sa blížim tiež. Nehovorím, je samozrejme, že som nemusel kupovať 17elektrody, sedadlá a pod nepodstatné veci. A čaká na mňa opäť investicia za TURBO. Zlatá cesta urobiť SW a nenajebať do toho love. Pokiaľ nezarábaš aspoň 1000 eurokorún mesačne urob soft, max. trysky a soft a hotovo. Alebo za 7 ti predám môjho krásavca, ktorý začína hrdzavieť a opäť bude treba investovať.netopier píše:ja si myslim, ze peniaze si treba aj uzit, a nie stale ratat kolko z toho sa mi vrati a ci sa oplati investovat do starej rarohy.,. jasne ze neoplati, ale zachvilku nebude co ladit lebo budu na trhu dostupne len auta s objemom do 1L s 3 turbami a predpokladanou vydrzou 1 rok..
ja uz radsej ani nepocitam kolko som do toho narval a kolko este narvem, proste si to pyta tak mu to dam, ked sa chcem zabavat..
btw 7000€ za 200k je bud nerozvaznost alebo neschopnost..
50-60 totalni nerealMicky18 píše:zdravim,
rad bych svoji audi a3 1.9 tdi 66kw (motor AGR,najeto 187t km,rocnik 99) pridal trosku koniku a dostal se na nejakejch 250 PS. co vsechno za upravy bych musel udelat ? vymenit hlavu motoru nebo neco takoveho ?diky predem za odpovedi