subz3ro_tdi píše:Pozri, ja ti nechcem brat tvoje idealy Ale 200 ps na VB turbe, seriovom cerpadle a Race520 tryskach je na klasickom TDI strop (bez akejkolvek rezervy vykonu).... cize ocakavat viac sa proste neda. Ked mi to da BH pisomne, nasypem si popol na hlavu... ale pozname sa uz dost dlho a myslim ze to bud zle interpretujes alebo ti nic take ze by tam bolo viac nikdy nepovedal
205PS som mal odbrzdené s turbom, ktoré sa BH nepáčilo, resp. páčilo sa mu na 90%. Je to len môj názor, že ak by bolo 100% vytlčie z toho viac. Braňo to nikdy nepovedal. Každopádne ja tu veľa krát interpretujem, že v živote by som už nenasral toľko eurokorún do úprav auta, jedine ak by som zarábal od 1500€ a viac. Preto chcem dať výkon dole a kruťak na 420NM , ako to garantujú v Renovaku a mať aspoň 50-60tis km pokoj. Ešte mám pripravené budíky a končím s parádičkami. O Braňa Farkaša sa opýtaj BH. Neviem aký by som mal dôvod vymýšľať si, že toľko odbrzdili. Stano mne je to tri-päť, či ma niekto 100PS, alebo 500PS. Rád sa zveziem porovnám skritizujem , lebo aj tak je najlepšie auto také , ktoré máme doma
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Leon/kissiakos píše:chlopi ste jak babky na trhu... Povedal - nepovedal... Prerob auto , vyskusaj a hod sem graf... Potom si tu uz nemusime nic dokazovat..
Ta dzéééé jak babky. Potom by nebolo čo čítať. Prerobil som ho z 205PS 460Nm na 182 PS 400Nm výmenou turba a to myslím vážne. Bh mi to odmeral, zjebal ma a bolo mi fajn. Keď bude namontené turbo od BH dám sem graf. počítam tak 230PS
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
Palo128 píše:Bude to dymit ak sa vymenie len trysky za Sprint 520 bez chipu.
Aky je tam priblizny narast vykonu? Ten ale nie je prioritou vymena je vramci udrzby.