Andre píše:bilix píše:určitě to prodávát nic nebudu,nechci dostat s toho 200-300koní jen chci at to prochu lépe jede, mne zajímá cena teto ůpravy,prosím čtěte pozorně oč žádám!!!!!!!!!!!!a odpovídejte k tématu.díky

Ono minimálně k zamyšlení to je, nejen že je tam o 40koní už v serii víc, ale je tam bonus 6 kvaltů a 240mm spojka. A ten motor má i se sériovým vstřikováním slušný potenciál. Jen je potřeba mít více štěstí při výběru než 1,9ky.
Za předpokladu, že je motor v cajku, to lze zhruba takto (řeč je o 1,9tdi):
130-140HP jen SW úprava
170-180HP vhodné turbo + SW + nejspíš i spojka
Na více HP - turbo, trysky, spojka (převodovka), sací trakt (odstranit bajonety), brzdy ....
Si děláš prdel ne, mě tady sjedeš jak malého kluka, co zase řeším, jestli se to vyplatí nebo využije a pak napíšeš takovou věc... že to je k zamyšlení, jestli není lepší koupit novější.... proč? někdo má prostě rád rychlá naftová auta... haha.. zase někdo chytrej
FandaTDiček napsal:
Dobrý, takže mi chceš říct, že do auta za 50 tisíc, snad jsem neřekl málo nebo moc... nandal jak říkají tuneři 80-100 tis jezdí za 5,5l a využil těch 240 koní jo? to je to o čem mluvím cena/výkon/využitelnost...
Andre napsal:
Já zase nechápu, proč někdo musí pořád dokola řešit, jestli se něco vyplatí nebo využije..
Někdo sbírá brouky, někdo to prohulí a prochlastá, někdo je 3x za rok na dovolené a někdo holt má rád rychlá auta s dieselovým motorem.
Nevím co je na tom na foru s názvem DIESELPOWER divného.