100% Bionafta MEŘO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
100% Bionafta MEŘO
Chci se zeptat na tuto alternativu, setkal jsem se na benzinkách s běžnou bionaftou (30% MEŘO) cena kolem 26,- ale už jsem objevil i 100% MEŘO v Brně za 22,70. Zajímalo by mě použití této nafty v TDI motoru, už mám druhou nádrž a autí šlape jak hodinky, možná o maliko míň jede.
Díky za veškeré informace...
Díky za veškeré informace...
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím
jo ale kde? někde v Plzni, v Brně nejlevnější Diesel 26,30 myslím...pumix píše:To witt: 26 kč za bio???,tankuju normální za 25.50kč...
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
měřo
jak je to s tím draslíkem? co může toto palivo způsobit? vyšší kontaminaci, emise, erozi systému? v zimě ji prodávali u unicornu v přerově za 19.90, trochu jsem se s ní trápil v zimním provozu, pak ji zdražili, teďka za 23.90 už to není to terno.
jak je to při použití těchto paliv u komůrkových motorů? Kuba tady furt melduje že nic nehrozí, nikde jinde jsem se o rozdílnosti vlivů nedočetl.
Ví někdo?
jak je to při použití těchto paliv u komůrkových motorů? Kuba tady furt melduje že nic nehrozí, nikde jinde jsem se o rozdílnosti vlivů nedočetl.
Ví někdo?
Alfa 146
U Unicornu v Přerově za 23.90 je klasická bionafta. MEŘO samostatné už neprodávají nemají ho byla to jen nadnormativní zásoba a to kvalitou pěkně špatná. Zkus obvolat výrobce MEŘA jestli ti prodají za takovou cenu sami by ti ruce utrhli. Co se týká komůrkových motorů má Kuba zhruba pravdu palivo se vstřikuje do předkomůrky kde se rozpráší a homogenní směs teprve vstupuje do spalovacího prostoru na rozdíl od přímého vstřiku kde to tam tryska nahulí no a buď to motor zežere nebo zbytek pustí kruhama do motorového oleje je to jen takový hrubý popis jak to funguje když RO nepředehříváš neboli nemáš upraveno. Co se týká čistého MEŘA nebo bionafty tak samozřejmě žádné ohřívání není zapotřebí to jenom pro ty co se tady již chválí jak to pěkně ohřívají když frčí na MEŘO.
unicorn bionafta + olej
no teď v tomto počasí bez předehřevu by se možná víc jak 50 na 50 dalo. kolik % oleje s naftou bez předehřevu? tlak na tryskách jsem nechal zvýšit...
Alfa 146