ARL kat off a tlumic off
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ARL kat off a tlumic off
Kluci je mozny ze kdyz jsem dal jen trubku od turba az do zadu ,ze auto jede hur?a jeste jsem se chtel zeptat na turbo nejaky rady ?chtel bych dat neco vetsiho jinak je to ARL golf 4.dik moc
A mas cip ? Lebo ak chces menit len turbo kvoli výkonu daj to čipnut najprv a uvidíš rozdiel..
Inak ked vacsie turbo tak hybrid ? Alebo GT1756K napr.?
Inak ked vacsie turbo tak hybrid ? Alebo GT1756K napr.?
Octavia , AGR + Frids S764, EGR off. - EX
Passat Variant 3BG - TDI PD 130PS 5q AWX, EGR off, dvojhmota 228mm+HDS57, chip 16x ps, 36x Nm.
Ford S-Max Titanium. 2.0tdci 85kw/ sw 120kw.
Passat Variant 3BG - TDI PD 130PS 5q AWX, EGR off, dvojhmota 228mm+HDS57, chip 16x ps, 36x Nm.
Ford S-Max Titanium. 2.0tdci 85kw/ sw 120kw.
Vsimam si toho cim dal casteji :/Vici píše:tak nějak. kat jsem nechal, výfuk taky série a nelituju ani omylem. netřeba vymýšlet chujoviny za každou cenu
jinak koukám úroveň fora prudce upadá, kdejaký onehda zaregistrovaný někdo si tu otvirá na všechny hned hubu a machruje..
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky

tiez som si to vsimol uz davnejsie...Vici píše:tak nějak. kat jsem nechal, výfuk taky série a nelituju ani omylem. netřeba vymýšlet chujoviny za každou cenu
jinak koukám úroveň fora prudce upadá, kdejaký onehda zaregistrovaný někdo si tu otvirá na všechny hned hubu a machruje..

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
no a každý je tu hned chytlavý, to bylo malé rýpnutí
, taky sem ho dal pryč a po zimě budu dávst z5
, hotová avie a do 3tis./ot., v pohodě ale dal nepoužitelný, jediný co je pěkný tak asi odfouknutí turba

g4 1.9tdi variant PD85kw-swap 96kw komplet se vším,HDS57, 2xoff váha on, 130kw, předek 312/zadek280mm
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
podívejte se na checksum.cz tam z toho nestíhám, tady se nic neděje proti tomu, dneska sem tam něco početl a jako masakr.brankar30 píše:tiez som si to vsimol uz davnejsie...Vici píše:tak nějak. kat jsem nechal, výfuk taky série a nelituju ani omylem. netřeba vymýšlet chujoviny za každou cenu
jinak koukám úroveň fora prudce upadá, kdejaký onehda zaregistrovaný někdo si tu otvirá na všechny hned hubu a machruje..co uz....
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť