Zdarec,
poslední dobou mám takové nutkání vyměnit mou A6ku za něco jiného. Jeden z adeptů je právě BMW E46 330d 135kw. Co jsem se tak dočetl, tak je to asi nejlepší volba v E46 v naftě. Pak asi 320d 110kw.
Na mé A6 mi vadí to, že když bych chtěl větší výkon (okolo 120-130kw), tak to je hodně úprav nebo koupě 2,5tdi. Ale to by mohla být sebevražda.
Další adepti jsou: Superb 1.9tdipd 96kw a trošku poupravit, nebo nějakej slušně vypadající passat. Ale jak tak koukám na to bmw, tak bych asi zkusil přesedlat.
arlie píše:Zdarec,
poslední dobou mám takové nutkání vyměnit mou A6ku za něco jiného. Jeden z adeptů je právě BMW E46 330d 135kw. Co jsem se tak dočetl, tak je to asi nejlepší volba v E46 v naftě. Pak asi 320d 110kw.
Na mé A6 mi vadí to, že když bych chtěl větší výkon (okolo 120-130kw), tak to je hodně úprav nebo koupě 2,5tdi. Ale to by mohla být sebevražda.
Další adepti jsou: Superb 1.9tdipd 96kw a trošku poupravit, nebo nějakej slušně vypadající passat. Ale jak tak koukám na to bmw, tak bych asi zkusil přesedlat.
Je to moudré rozhodnutí?
čau , za mě určitě 330d , každopádně dneska bych volil 150kw verzi v manuálu.. tahá a nežere , navíc chipem se dá 180kw i více , kamarád má 210kw ....
150kw se dělá jak zadohrab , tak i verze 4x4 ... motor vychází z te 135kw ale je jinej , větší turbína , vstřiky jiný i CR čerpadlo jiný , dá se víc vymačkat a v manuálu je to 6 kvalt... 135kw verze taky není špatná , záleží na tobě co zvolíš...
milan_e46 píše:150kw se dělá jak zadohrab , tak i verze 4x4 ... motor vychází z te 135kw ale je jinej , větší turbína , vstřiky jiný i CR čerpadlo jiný , dá se víc vymačkat a v manuálu je to 6 kvalt... 135kw verze taky není špatná , záleží na tobě co zvolíš...
Tak pokud by nebyl velký rozdíl v ceně a spotřebě, popř. v servisu. Chci si udělat přehled a asi ke konci zimy něco spáchat. Mezitím projdu články a recenze.
jedine 330 d 150 kw manual nic jiného . radeji prisetri nejaky ten peniz . jinak pocitej ze A6 je o dost vetsi nez BMW e46 . Pokud jste dva tak ok pokud mas rodinu je to uz o dost horsi . Ja mam E91 a kufr oproti moji byvale Octavce kombi je o hodne ale hodne mensi .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
ja mam misto e46 nyní také 330d v e91 ( mezitím ještě volvo v70 d5 ).. bmw je fakt "malý" jezdíme ( dva dospělí a 2 děcka ) ale vše se nám tam vleze... v a6 ani ochcavce se člověk nesveze někdo jezdí v autě někdo v bmw...
milan_e46 píše:ja mam misto e46 nyní také 330d v e91 ( mezitím ještě volvo v70 d5 ).. bmw je fakt "malý" jezdíme ( dva dospělí a 2 děcka ) ale vše se nám tam vleze... v a6 ani ochcavce se člověk nesveze někdo jezdí v autě někdo v bmw...
no ja nevim ja se ve sve vozil kralovsky jen jsem chtěl po 5 letech zmenu a BMW se mi vždy libilo. Puvodni plan byl e46 330d 150 kw ale je to uz stary pekac a chtelo to něco novsiho. Ja mam sice dvoulitra na trilitr uz nebyly peníze tak jsem vcelku spokojeny. Tdifun mi to odladil a jede to pekne. Mozna v budoucnu nejaka HW uprava na turbu .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
ja tu e91 330d mam přes rok chip na 206kw 608nm.. odbržděno.. nikdy krom pul roku volva sem nic jinyho neměl a ani nechci .. neřikam octa muže jet nikomu to neberu .... ale nic jinyho než bmw neuznavam odmitam kategoricky.. ted se dívám jaké bmw bych pořídil... snad už jen 335d / 535d aby mě to na nějakou dobu uspokojilo...