1,9 TDI PD jede na 3 válce

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dzamal
Nováček
Odpovědi: 0

1,9 TDI PD jede na 3 válce

Příspěvek od dzamal »

mam passata B5 1,9 TDI 85Kw PD, měnil sem motor, dlouho to stálo a ted když sem to startnul tak jede na 3 válce. na diagnostice mi to ukázalo 3tí válec. měřil sem proud k jednotlivým vstřikovačů a u všech mi to ukazovalo stejně 7 voltů. může být ten vstřikovač zatvrdlý?? děkuji za rady
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

začal bych tlakama,to bych viděl jako největší riziko motorů,které někde leží.vstřikovač může být vadný taky,ale změřit tlaky je rozhodně jednodušší..
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
dzamal
Nováček

Příspěvek od dzamal »

ten motor chytne na brnk, kdyby to bylo tlakem tak při vyšších otáčkách by přece pálil, on nejede vubec
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

může být zalepená tryska
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
DOLPH
Aktivista

Příspěvek od DOLPH »

dzamal píše:ten motor chytne na brnk, kdyby to bylo tlakem tak při vyšších otáčkách by přece pálil, on nejede vubec
jo,když je tlak nižší,tak se ve vysokých chytne,pokud tam třeba natekla voda a vyreznul,tak se nechytne vůbec.

tlaky máš změřené za 5 minut a hned víš,na čem jsi.vytahovat vstřiky,dávat je na kontrolu,nebo měnit mezi sebou už tak jednoduché není.
OCT II,2.0 TDi,103KW-BMM
167k/395nm -na pohodu,TDi Fun
dzamal
Nováček

Příspěvek od dzamal »

vstřiky mi dou dobře ven, kompetně sem ten motor přestrojoval, jetě mě napadlo kdybych to projel, tak jestli se třeba nechytne? a když to nepomuže tak ho budu muset vytahnout a na kontrolu
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

daj cislo chyby:) ukazalo mi 3ti valec...z toho moc nevieme
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“