Pokud ti to jakoby trhá když zastavuješ a vyřadíš, po zastavení se to uklidní, tak je to na 99% setrvák dvouhmota v řiti.Když projdeš témata na setrvačník, tak to tam najdeš.Při dojíždění, nebo jízdě na neutral to občas trhá a později ti to začne skákat při rozjezdu.Věř mi mluvím z vlastní zkušenosti
Hanzz píše:Pokud ti to jakoby trhá když zastavuješ a vyřadíš, po zastavení se to uklidní, tak je to na 99% setrvák dvouhmota v řiti.Když projdeš témata na setrvačník, tak to tam najdeš.Při dojíždění, nebo jízdě na neutral to občas trhá a později ti to začne skákat při rozjezdu.Věř mi mluvím z vlastní zkušenosti
tak ja teda nevim ale toto ( zakopavani ) jsem videl na moc autech a vetsina z nich mela jednohmotu ... co jsem tak vypozoroval tak to vetsinou delaji motory ASV , na jednom aute jsme to resily ... zkousely jsme jine cerpadlo , defakto vsechny snimace a cidla vyzkouseny jine a problem porad stejny , pri dojizdeni ke krizovatce motor zakopava hned jak auto zastavi tak to bezi normalne , samozrejme volnobezna davka vyzkousena , pridano ubrano porad stejne
U mého Golfa se to po úpravě volnoběžné dávky zlepšilo a po výměně rozvodů a nastavení Vagem úplně ztratilo.Najeto 200 000 km,dvouhmota zatím original.
Naposledy upravil(a) milan59 dne 14 pro 2013, 22:14, celkem upraveno 2 x.
dělá mi to taky, prý to dělá buď odcházející dvouhmota, nebo chyba v ŘJ u aut do r.v. 00. Když už jsme u toho - jaká má bejt ta volnoběžná dávka? Jak ji zjistim??? a jak ji případně zvednu? Díky
[quote="maxx99"]dělá mi to taky, prý to dělá buď odcházející dvouhmota, nebo chyba v ŘJ u aut do r.v. 00. Když už jsme u toho - jaká má bejt ta volnoběžná dávka? Jak ji zjistim??? a jak ji případně zvednu?
rj motora, login 12233, prisposobenie, kanal 01 a tam bud pridavas alebo uberas hodnotu a hore v okne vidis kolko mg ti aktualne vstrekuje. testovat ulozit.
tak vraj 3-9mg. ak sa chces len pozret tak rj motora blok meranych hodnot, skupina 001 druhe okno, alebo ako som pisal vyssie, len nebudes nic menit ...