VW Caddy 1.9TDI (BJB) 105PS to 265PS @ 592Nm -by DIESELPOWER

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

dawe2706
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dawe2706 »

Jayson píše:
dawe2706 píše:Další pěkně rychlá krabička :D už vidím,jak si na cestě hraje s o dost "sportovnějšíma" autama.
na rovince a dálnici jo :D mě by zajímalo jaký má brzdy a podvozek :)
Jasně... rovinka byla myšlena... snad každej si řekně,že toho "pépeeláka" předjede a ono prd (rofl) jde,ale zase o to jak s tím výkonem majitel naloží..ten výkon je totiž dobrý k bezpečnému předjetí i nebezpečnému nepředjetí (toho slabšího auta)
Já čím mám více koní,tím jezdím pomaleji (LOL)
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Pro info, Motor je série, sání před turbem je upravené, potrubí za turbem série, včetně plastového chladiče a bajonetama. Výfuk 63mm s 2x tlumičem. Krouťák je teď s DSG něco okolo 520NM. Podvozek je HP Sporting s nadvakrát dolaďovaným útlumem na zadku, aby se v rámci možností umravnila ta tuhá zadní náprava. Brzdy série 288mm (několikrát se tu rozhořela vášnivá diskuze o nutnosti velkých brzd, ale s autem jezdím jenom já, tak vím co si můžu dovolit a kde to má hranice). Teď najeto cca 20-25000Km, bez problému
:)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Rolan píše:sání před turbem je upravené, potrubí za turbem série, včetně plastového chladiče a bajonetama. Výfuk 63mm s 2x tlumičem
V tom pripade je (aspon pre mna) vcelku az tazko uveritelnych tych 400Nm v cca. 1850 ot/min s GTB2260V turbom a podltakovou regulaciou na 1.9tdi s 8V technikou. Cosi podobneho som videl iba u jedneho auta, ale tam to bolo na 2.0tdi 16V, s elektronickou regulaciou a ani zdaleka nie "seriovymi" komponentami. ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

Asi to někdo dobře naladil :) Turbo je ve svodech z Feldy 1.9D, který nejsou tak hranatý jako ty z AGR a výstup má stejnej průměr jako vstup turba, tak to třeba taky pomohlo. Předtím tam byl hybrid 230 a nabíhá to pocitově stejně. Odezva na sešlápnutí plynu byla u hybrida lepší i když ne o tolik.
ThomasVAG
Přispěvovatel

Příspěvek od ThomasVAG »

Rolan: Nemáš foto podvozku, na kolik cca vyjde HP, vůbec jsem netušil že dělaj na Caddynu podvozek. Uvažoval jsem o Vmaxxu ale u HP je možný repas což je dobrý.
VW CADDY LIFE, DSG, 1.9 TDI 77kW BLS, rv.09

VCDS , ELM 327
krejča
Aktivista

Příspěvek od krejča »

V MAXX SI NEKUPUJ!!!!! :x :x (wallbash) (wallbash) HRŮZA DĚS!!!Kámoš ho měl na octě a nic horšího sem nezažil!!uživatel DJBULVA by mohl povídat :D HP sporting je nejlepší na čem sem kdy jezdil.!
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko :-)
Daily-T4 mulťák acv
Alfons
Přispěvovatel

Příspěvek od Alfons »

Ja mám na Caddy KW podvozek a taky paráda,akorát je drahej jako prase.Když pak po nějakých kilometrech umřou tlumiče,tak se dají koupit jen patrony do nich a frčí se dál. :)
VW CADDY 181PS@395Nm
Rolan
Přispěvovatel

Příspěvek od Rolan »

ThomasVAG píše:Rolan: Nemáš foto podvozku, na kolik cca vyjde HP, vůbec jsem netušil že dělaj na Caddynu podvozek. Uvažoval jsem o Vmaxxu ale u HP je možný repas což je dobrý.
Foto nemám. Cena byla stejná jako na Octavii cca 15000Kč. Předek je stejnej s Octavií /Golfem V, zadek dělali na míru, výrobní podklady bude mít P. Hušek určitě uložené. Jen, pokud chceš podvozek snižovat, tak na zadek jsem si musel vyrobit sadu na přesunutí nápravy z pod listů nad ně, něco jako má v sadě ten VMAXX. Super na HP je jednání se zákazníkem, útlumy ti klidně nastaví podle tvých požadavků. S VMAXXem zkušenost nemám, ale podle toho co jsem slyšel, tak nebrat.
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“