Pokud kvalitní výplach, tak určitě doporučuju TEC2000kully dully píše:jeste neporadi nekdo cim poradne vyplachnout motor od staryho oleje ? ...
BMW 325 TD TDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- kully dully
- Přispěvovatel
- kully dully
- Přispěvovatel
dnes jsem doladil mezikus na svody a na turbo to bude parada jak to krasne sedi
... ted to nema zadnej vnitrni prechod ..musel jsem rozebrat turbo abych videl dovnitr kdyz je to smontovany a podle toho jsem zabrusuval tak snad se to bude lepsi ...

bmw e39 525 tds kat and egr off big IC vyfuk trubka turbo K26 manualni rotacka 12mm made in oldaf 

- kully dully
- Přispěvovatel
a chci se jeste zeptat planu tu regulaci turba dat uplne do fuc .... a jen vymyslet nakej drzak kterej bude drzet klapku na prefuk neustale zavrenou tak ze turbo pojede nonstop na maximum me to stejne nefuci vic jak okolo 2 a ted jak jsem to upravil mozna se dostanu na 2.3 2.4 to je stejne pro motor prijatelny ne ? ....
bmw e39 525 tds kat and egr off big IC vyfuk trubka turbo K26 manualni rotacka 12mm made in oldaf 

No.. jestli chceš vědět, kolik ti to foukne s vypnutou regulací, tak si skřípni, nebo nějak ucpi tu hadičku, co vede od westgate.kully dully píše:a chci se jeste zeptat planu tu regulaci turba dat uplne do fuc .... a jen vymyslet nakej drzak kterej bude drzet klapku na prefuk neustale zavrenou tak ze turbo pojede nonstop na maximum me to stejne nefuci vic jak okolo 2 a ted jak jsem to upravil mozna se dostanu na 2.3 2.4 to je stejne pro motor prijatelny ne ? ....
Potom už jen sledovat budík při jízdě a až to poleze to velkých čísel, tak sundat nohu z plynukully dully píše:a chci se jeste zeptat planu tu regulaci turba dat uplne do fuc .... a jen vymyslet nakej drzak kterej bude drzet klapku na prefuk neustale zavrenou tak ze turbo pojede nonstop na maximum me to stejne nefuci vic jak okolo 2 a ted jak jsem to upravil mozna se dostanu na 2.3 2.4 to je stejne pro motor prijatelny ne ? ....

- kully dully
- Přispěvovatel
No.. já s tim moc laborovat nestihl.. prakticky na tom měl poslední zásah Olda.. a šlo to něco málo přes 2bary.. 2,1-2,2.. už mám doma druhej kousek, tak uvidíme kolik to dá, až to bude jezditkully dully píše:tak jsem jezdil do tedale mel jsem blbej mezikus ... vevnitr jsem mel takovy prechody to jsem dens udelal tak jsem zjedavej kolik to foukne
kolik to fouklo max tobe ? ...

- kully dully
- Přispěvovatel
Já na to půjdu pomaleji.. uvidim jak se ten motor bude po tý nehodě chovat, až se roztočí.. pak to tam začnu postupně ládovat a završim to tou vačkoukully dully píše:super bezva tal at ti to vyjde ... a jestli to dalo max 2.2 tak to budu mit bez regulaceto neni treba ...

btw Oldo, už jí máš na svym autě?

- kully dully
- Přispěvovatel
Taky preji stastne a vesele a hodne turb pod stromeckem 

BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
BMW e46 330d 150kw kompletní Mpaket ERG off cca 230hp
Fabia 1.9 SDI 47kw
BMW e46 330d 150kw kompletní Mpaket ERG off cca 230hp
Fabia 1.9 SDI 47kw