zdravim vas mam takovy maly problem mam seata leona 110kW najeto 187k a pri razeni mi tam vzdy neco zadrhne jako kdyby drely brzdy vzdycky se to ozve kdyz vymacknu spojku a prerazuju na jiny stupen nejvic to dela kdyz je auto studene a taky to obcas drhne kdyz pridam vic plynu na dvojku tak tam vzdycky neco zaskrabe ale vzdy pri seslapnuti spojky a nevim co stim. Diky za rady
Seat Leon FR - egr off, 188PS, 408Nm Chip by Gragpower
tak rozpoj hadičku od regulace a vyzkoušej jestli to bude dělat, nebo zeptám se takhle, pokud se to jen lechtá a přeřazuješ v malý zátěži tak to nedělá?
pokud by to bylo někde od spojky tak by to muselo udělat i na místě, když třeba přidáš a šlápneš na spojku, pokud je to turbem dělá to tady tento zvuk, nejlíp je to slyšet na konci http://www.youtube.com/watch?v=C_1pOYHbLoQ
Huml píše:pokud by to bylo někde od spojky tak by to muselo udělat i na místě, když třeba přidáš a šlápneš na spojku, pokud je to turbem dělá to tady tento zvuk, nejlíp je to slyšet na konci http://www.youtube.com/watch?v=C_1pOYHbLoQ
mimo mísu co způsobuje tento zvuk, je to dotáčení "vrtule" turba ?, s průchozím výfukem díky.
g4 1.9tdi variant PD85kw-swap 96kw komplet se vším,HDS57, 2xoff váha on, 130kw, předek 312/zadek280mm
Tak zmena lidi spojka to vubec nedela a nedelala dela mi to plyn kdyz ho rychle pustim tak tam neco zadre a pri jizde to taky drhne nekdy min a nekdy vic uz to resim docela dlouho a zatim na to nikdo neprisel .
plyn asi nie, kedze je elektronický Nebucha ti nieco okolo motora? ked rychlo pustis plyn, motorom to celkom slušne drmne (zalezi na stave ulozeni motora) mozno by som patral aj touto cestou.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
nene neboucha nic jen kdyz pustim plyn tak tam neco zadre jako brzdy kdyz drou jsem z toho uz na nervy i kdyz jedu a pomalu pridavam plyn nebo vic tak tam neco zacne driv. Mysleli jsme ze auto ma spatnou propustnost vzduchu tak jsem vyndal vzduchovy filtr a zkousel jet kousek bez filtru ale dela to porad. Docela hodne to dela kdyz je auto studene a malo kdyz se auto ohreje.