Leon 1M - Vymazávání hodin / kilometrů při vypnutí klíčku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Leon 1M - Vymazávání hodin / kilometrů při vypnutí klíčku
Zdravím, mám problém se svým Leonem. Když vytáhnu klíček ze zapalování, smažou se mi ujetý ilometry, nastavení hodin a budíky (otáčky, teplota, nádrž) nespadnou na nulu... Taky mi přestalo fungovat pípání, když zapomenu zhasnout světla a otevřu dveře. Zkouknul jsem pojistky a zdají se ok, ale děje se to od výměny pojistky vnitřního osvětlení... Nemá někdo tip na to, co zkontrolovat, aby to fungovalo? Díky
Seat Leon 1P FR
projeď si znovu pojistky buď máš špatnou pozici nebo je jedna spálená
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Koukal jsem na schéma, zkoušel jsem pojistky proházet po jedný, ale nepomohlo vůbec nic... Žádnou volnou pozici tam nemám... Teda jsou tam, ale nevedou do nich kabely, takže tam pojistky jen plandaj... Nemůže to být něco jinýho?Ladas píše:projeď si znovu pojistky buď máš špatnou pozici nebo je jedna spálená
Seat Leon 1P FR
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pojistky je treba procinknout kontrolkou, na pohled se nekdy tvari ok, ale je to svine falesna.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Jenže budíky nejsou jediná věc, která blbne. Zvuk rozsvícených světel s nima snad nic společnýho nemá ne? Hlavně to, že nedrží paměť je jejich jedinej problém, což by odpovídalo tomu, že tam bez klíčku nejde proud a to ukazuje buď na nějakej špatnej kabel/kontakt, nebo tu pojistku... Zítra to sjedu celý znovu...
Seat Leon 1P FR
pípák je právě v budíkáchtomi2k9 píše:Jenže budíky nejsou jediná věc, která blbne. Zvuk rozsvícených světel s nima snad nic společnýho nemá ne? Hlavně to, že nedrží paměť je jejich jedinej problém, což by odpovídalo tomu, že tam bez klíčku nejde proud a to ukazuje buď na nějakej špatnej kabel/kontakt, nebo tu pojistku... Zítra to sjedu celý znovu...
zkus druhé