Seat Toledo 1l 1,9TDi 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seat Toledo 1l 1,9TDi 81kw
Tak toto je moja mašina Kupil som ho v roku 2012,v roku 2010 bol dovezený z nemecka,má original km.Auto čaka kompletna renovácia,momentalne je zazimovane.Na zimu mám Seat Leon 1M 1,4 55kw.
Toledo čaka na rok výmena spojky,a kedže ja kupujem iba originál diely tak penaženka bude krvácať Pomali zháňam plechy na GO karoserie.
Hned po kupe som dal auto vyvariť,ale dopadlo to hrozne.Plech navarený na plech,v laku sa zrobil tzv.pomaranč...
Auto bolo poveľkom servise,dostal som k nemu aj športove tlmiče,jednu sezonu jazdene letne aj zimne gumy (zimne na plech.diskoch).Auto má aj denné svietenie,Vebasto a fanfáru
Som autoelektrikár/mechanik,ale zatiaľ len študujem
Všetky fotky sú sem /toledo244.rajce.idnes.cz/
Hneď po kúpe
Toledo čaka na rok výmena spojky,a kedže ja kupujem iba originál diely tak penaženka bude krvácať Pomali zháňam plechy na GO karoserie.
Hned po kupe som dal auto vyvariť,ale dopadlo to hrozne.Plech navarený na plech,v laku sa zrobil tzv.pomaranč...
Auto bolo poveľkom servise,dostal som k nemu aj športove tlmiče,jednu sezonu jazdene letne aj zimne gumy (zimne na plech.diskoch).Auto má aj denné svietenie,Vebasto a fanfáru
Som autoelektrikár/mechanik,ale zatiaľ len študujem
Všetky fotky sú sem /toledo244.rajce.idnes.cz/
Hneď po kúpe
Naposledy upravil(a) Toledo244 dne 24 pro 2013, 09:04, celkem upraveno 2 x.
- turbo kamna power
- Aktivista
Renovovat Seat Toledo z roku +-1998? Proč? Taková škaredá popelnice. To radši kup nějkého pěkného Golfa mk2 a přeskládej tam ten motor a nápravy z toleda
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
Staci se podivat na cislice tachometru . Lita ti to tam cele . Někdo se v tom uz hrabal.Hele nic si s toho nedelej . Tohle auto drive shnije jez by se zastavilo na to ze to ma na hrbu 3/4 mega .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
taky jsem jedno měl a šlo z domu protože hnilo jak o závod
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57+VR6 přítlačák,převodovka GGU,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57+VR6 přítlačák,převodovka GGU,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
Po dlhej dobe nejaká aktualizácia Momentálny stav km 200 065.Tohto roku bolo menené turbo za použité,ale v lepšom stave ako som mal ja (na mojom sa zasekla regulácia),vymenené všetky hadičky pri motore,kupené originálne predne blatníky (vo výpredaji,20€ / kus),originál manžety okolo riadacej páky a ručnej brzdy,plechové kryty pod zadne kotuče,autorádio.
Dalej boli vymenené snímače teploty,hadica na odvetrávanie oleja od kľukovky.
Boly vymenené rozvody a vyčistené sanie a EGR ventil.
Momentálne je auto odstavené pre poruchu čerpadla,a zimu prečká v suchej garáži.Tohto roku by som chcel ešte vymeniť čerpadlo ktoré je už po GO (nová hlava BOSCH,pretesnené,vyčistené a vymenené nejake mechanicke diely) a keď budu demontované rozvody tak sa vymenia aj hydroštely (niekedy som počul jemné cinkanie)
Po zime plánujem vymeniť brzdove kotuče,čapy,servočerpadlo,predné tlmiče a urobiť geometriu.
Chcel by som sa ešte spýtať,čím kvalitne vyčistiť hliník? Jedná sa o čerpadlo,keď ho pôjdem montovať tak nech je pekne čisté
Dalej boli vymenené snímače teploty,hadica na odvetrávanie oleja od kľukovky.
Boly vymenené rozvody a vyčistené sanie a EGR ventil.
Momentálne je auto odstavené pre poruchu čerpadla,a zimu prečká v suchej garáži.Tohto roku by som chcel ešte vymeniť čerpadlo ktoré je už po GO (nová hlava BOSCH,pretesnené,vyčistené a vymenené nejake mechanicke diely) a keď budu demontované rozvody tak sa vymenia aj hydroštely (niekedy som počul jemné cinkanie)
Po zime plánujem vymeniť brzdove kotuče,čapy,servočerpadlo,predné tlmiče a urobiť geometriu.
Chcel by som sa ešte spýtať,čím kvalitne vyčistiť hliník? Jedná sa o čerpadlo,keď ho pôjdem montovať tak nech je pekne čisté