TDI graf
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TDI graf
Zdravím, dnes som nastavoval predvstrik a na TDI grafe mi stále vypisovalo- motor není zahrátý. Na budíkoch presný stred 90, v meraných hodnotách 80 stupňov. Auto bolo po 1 hodinovej záťaži. v tabuľke pri základnom nastavení bolo číslo pre zohratie motora 94, pričom bežne je určite cca 110, 120. Čím by to mohlo byť? 1,9 ASV
Budik je v ramci VW group len orientacne meradlo, aby to pred ocami nelietalo, tak mu potlacili citlivost okolo 90 stupnov. Takze od cca. 75 - 110 to ukazuje furt 90. Takze v principe nepouzitelne, mierne podchladeny motor nezistis a prehriatie to signalizuje doslova o 1minutu 12.Edy píše:Auto má 180 tkm. Na budíkoch to je v poriadku. Hlási to len pri zákl. nastavení- počiatok vstreku, pričom je motor zohriaty.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Zdravim osadenstvo 
Mam na vas jednu prosbu, nikde nemozem najst co hladam, dufam, ze ma nezabijete hned, ze sa strkam sem a otravujem...
Otazka znie, tyka sa to motora 1.4TDI 55kW AMF fabia 8/2005, kolko stupnov treba nastavit vstreky? 225 alebo 180? a kolko stupnov ma byt predvstrek? teiz co najblizsie k nule ako prve pumpy s jednotkou EDC15? alebo na ake stupne to treba nastavit? dakujem za pomoc
Mam na vas jednu prosbu, nikde nemozem najst co hladam, dufam, ze ma nezabijete hned, ze sa strkam sem a otravujem...
Otazka znie, tyka sa to motora 1.4TDI 55kW AMF fabia 8/2005, kolko stupnov treba nastavit vstreky? 225 alebo 180? a kolko stupnov ma byt predvstrek? teiz co najblizsie k nule ako prve pumpy s jednotkou EDC15? alebo na ake stupne to treba nastavit? dakujem za pomoc