zkušenosti s Autocom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Toto je mi všechno jasné a samozřejme bych za to ani nikomu nenadaval natož pomlouval je to Cina to mi je jasné, šlo mi jen o to zda tento model náhodou někdo nemá,zda někdo má třeba zkušenost s tímto obchodem,eventuálně jestli je to k něčemu a originál si určité nekoupim nemám to na zivobiti jen jako koníčka. Tak jen premyslim který model a kde ho vzít jestli u nás ( stejně to všichni berou na podobných obchodech a tvrdí že právě ten jejich model je nejlepší ,až na pár vyjímek,kteří to opravdu přědělavají na 100 % stav ) možná s nějakou zárukou a nebo o polovinu levnější primo z Číny ale asi bez záruky. Jinak mám klonu vag 10.6.4 a šlape jak hodinky,zatím jsem s nim udělal vše.
Chtěl jsem poradit a slyšet názor z vícero stran,toť vše
Chtěl jsem poradit a slyšet názor z vícero stran,toť vše
Vidím, že si to nepochopil.
Niečo ako seriózny čínsky dodávateľ s dlhodobo vyrovnanou kvalitou, ktorý by bol hodný doporučenia = jednoducho NEEXISTUJE. Toľko na margo nákupu priamo z Číny.
Skopírovaný Autocom má veľa ľudí (pomaly v každej garáži sú aspoň dva, z toho najmenej jeden nejde
) ale NIKTO ti radu nedá, lebo sa to nedá.
Môžeš kúpiť 10 ks od toho istého dodávateľa a všetky pôjdu (aspoň v okamihu prvého zapojenia). A kúpiš ďalších 10 a nepôjde ani jeden.
Ak chceš istoty a záruky, prídi k nám na Slovensko a môžeš v ďalších voľbách voliť Fica. Tie jeho politické sľuby majú rovankú váhu, ako sľuby podomových predajcov skopírovaného Autocomu.
Síce nie istotu, ale aspoň satisfakciu, možeš mať jedine v prípade, ak to kúpiš osobne od niekoho, kto býva blízko teba, aby si mu to mohol hodiť osobne do hlavy, keď sa to pokazí.
Niečo ako seriózny čínsky dodávateľ s dlhodobo vyrovnanou kvalitou, ktorý by bol hodný doporučenia = jednoducho NEEXISTUJE. Toľko na margo nákupu priamo z Číny.
Skopírovaný Autocom má veľa ľudí (pomaly v každej garáži sú aspoň dva, z toho najmenej jeden nejde

Môžeš kúpiť 10 ks od toho istého dodávateľa a všetky pôjdu (aspoň v okamihu prvého zapojenia). A kúpiš ďalších 10 a nepôjde ani jeden.
Ak chceš istoty a záruky, prídi k nám na Slovensko a môžeš v ďalších voľbách voliť Fica. Tie jeho politické sľuby majú rovankú váhu, ako sľuby podomových predajcov skopírovaného Autocomu.
Síce nie istotu, ale aspoň satisfakciu, možeš mať jedine v prípade, ak to kúpiš osobne od niekoho, kto býva blízko teba, aby si mu to mohol hodiť osobne do hlavy, keď sa to pokazí.
takže když to někdo prodává za 100e nebo 200 eček tak je to v podstatě stejné jo? Samozřejmě neřeším ted rozdíl s BT nebo bez BT,to je jasný,verzi sw ( verze sw nebo new VCI )to bych pochopil taky,takže pokud někdo nabízí stejnou verzi za 100e a někdo druhý za 150e nebo tvrdí že tato verze je lepší než autocom,tak se jedná v podsatě o klamavou reklamu jo?
Já jen jestli třeba levnější verze nejsou ještě nějak ošizeny jak po stránce sw,tak i po stránce hw,dokonce jeden prodejce mi nabízel tento černo stříbrný model,ale že se jedná o plnohodnotnou verzi, ale prý je to nějaká ruská verze.............třeba to tak je,třeba není.............
Já jen jestli třeba levnější verze nejsou ještě nějak ošizeny jak po stránce sw,tak i po stránce hw,dokonce jeden prodejce mi nabízel tento černo stříbrný model,ale že se jedná o plnohodnotnou verzi, ale prý je to nějaká ruská verze.............třeba to tak je,třeba není.............
Vetsina predajcov to len kupi a preda dalej. Ani nevedia co predavaju potrebujes kvalitny hw co bude podporovat vsetky komunikacne protokoly takze radsej kup CDP a verzia sw kazdy predava verziu 2013.1 kedze to bola posledna verzia ktora sa dala este aktivovat bez plateneho programu posledna aktualna verzia je 2013.2.2 ( 2013 rok vydania 2 - verzia programu a 2 je posledny update programu )
Tak jsem to riskl a pořídíl od čínských soudruhů Delphi DS150E 2013 R1 s BT new VCI a docela mě to překvapilo co to umí za ty prachy,zkoušel jsem 5 ruzných aut a již přes týden to trápím na mém autě a zatím se drží,tak to snad nějakou dobu vydrží.I hodnoty co ukazuje se zdají reálné.
Jen se mi nedaří načíst šablonu do černé skřínky pro záznám dat za jízdy
(možná to bude vlastnost,ale to by nevadilo,pokud bude šlapat zbytek,neřešil bych to,k vůli tomu jsem to nekupoval,jen chci vědět zda je letový zapisovač vadný nebo dělám něco špatně já )
Např když zadám nějaké data z motoru tak při ukládání to napíše hlášku černá skřínka-operace skončila neúspěšně nebo když zkusím jinou jednotku tak se zvolená data uloží,ale napíše hlášku Flight recorder-karta nenalezena a pak operace skončila neúspěšně EraseFrarea failed.
SD kartu mám 512 MB,tak snad bude stačit.Karta v mobilu nebo v PC funguje.Prosím jen o kloudné odpovědi,děkuji moc
(možná to bude vlastnost,ale to by nevadilo,pokud bude šlapat zbytek,neřešil bych to,k vůli tomu jsem to nekupoval,jen chci vědět zda je letový zapisovač vadný nebo dělám něco špatně já )
Např když zadám nějaké data z motoru tak při ukládání to napíše hlášku černá skřínka-operace skončila neúspěšně nebo když zkusím jinou jednotku tak se zvolená data uloží,ale napíše hlášku Flight recorder-karta nenalezena a pak operace skončila neúspěšně EraseFrarea failed.
SD kartu mám 512 MB,tak snad bude stačit.Karta v mobilu nebo v PC funguje.Prosím jen o kloudné odpovědi,děkuji moc
ja mam 4gb klas4 a funguje na autocome a na delphine som z nej normalne cital ale este som neskusal skrinkumjanulik píše:Tak jsem to riskl a pořídíl od čínských soudruhů Delphi DS150E 2013 R1 s BT new VCI a docela mě to překvapilo co to umí za ty prachy,zkoušel jsem 5 ruzných aut a již přes týden to trápím na mém autě a zatím se drží,tak to snad nějakou dobu vydrží.I hodnoty co ukazuje se zdají reálné.
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON 

A to zkusim jak? To čtení kartyjurki888 píše:ja mam 4gb klas4 a funguje na autocome a na delphine som z nej normalne cital ale este som neskusal skrinkumjanulik píše:Tak jsem to riskl a pořídíl od čínských soudruhů Delphi DS150E 2013 R1 s BT new VCI a docela mě to překvapilo co to umí za ty prachy,zkoušel jsem 5 ruzných aut a již přes týden to trápím na mém autě a zatím se drží,tak to snad nějakou dobu vydrží.I hodnoty co ukazuje se zdají reálné.
Naposledy upravil(a) mjanulik dne 31 pro 2013, 12:29, celkem upraveno 2 x.
Už jsem to delší dobu nepoužíval, ale když se ti podaří zápis na kartu, tak se ti to potom uloží do počítače a můžeš si to kdykoliv přehrát.mjanulik píše:A to zkusim jak? To čtení kartyjurki888 píše:ja mam 4gb klas4 a funguje na autocome a na delphine som z nej normalne cital ale este som neskusal skrinkumjanulik píše:Tak jsem to riskl a pořídíl od čínských soudruhů Delphi DS150E 2013 R1 s BT new VCI a docela mě to překvapilo co to umí za ty prachy,zkoušel jsem 5 ruzných aut a již přes týden to trápím na mém autě a zatím se drží,tak to snad nějakou dobu vydrží.I hodnoty co ukazuje se zdají reálné.
Jinak s tou kartou to mají dost složitě udělaný, taky jsem nad tím mudroval asi hodinu a nedal jsem to do provozu. Pak stačilo přečíst návod a už fungovalo.

Roman
a nemáš prosím tě ten návod v el.podobě,že by jsi mi ho poslal,našel jsem ještě nějaké novější návody sice v angličtině,ale není tam taky zmínka o zapisovači.Našel jsem na youtube dokonce nějaké ruské video,kde byl postup nahrávání a vypadá to,že muj postup je správný,tak to asi nebude funkčníroman píše:Už jsem to delší dobu nepoužíval, ale když se ti podaří zápis na kartu, tak se ti to potom uloží do počítače a můžeš si to kdykoliv přehrát.mjanulik píše:A to zkusim jak? To čtení kartyjurki888 píše: ja mam 4gb klas4 a funguje na autocome a na delphine som z nej normalne cital ale este som neskusal skrinku
Jinak s tou kartou to mají dost složitě udělaný, taky jsem nad tím mudroval asi hodinu a nedal jsem to do provozu. Pak stačilo přečíst návod a už fungovalo.![]()
![]()
Roman
nastavis auto a nepripojis sa tym krajnym tlacitkom ale stlacis to prve tusim a poton uz ides otvoris akcne cleny.nastavis co tam chces mat a odpojis sa a potom uz len podrzis rec a nahravas zapipa to
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON