Filtr pevných částic bude i v benzínech ?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bombastiq
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od bombastiq »

tak ho flákněte lopatou a bude svatej klid
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

ThrashTheTrash píše:
tiff píše:Toho zmrda Fleischhanse by uz konecne mel nekdo prastit trubkou pres celo.
Nejdou mu ksefty, tak misto aby zvednul zadek a pustil se do neceho, o co budou mit lidi zajem, vypousti do sveta furt ty svoje moudra "by se melo, je potreba, zabranit, omezit, vyhlasit valku...".
Přihlásil sem se na DIagCon do Boleslavi, kde bude přednášet, to je takovej píčus? :D

Totiž jeden borec mě furt cpe na FCD.EU a prej ten Fleischhans kdysi řekl, že nesnáší lidi z podobných for na netu jako je DP forum :D !Jen sem to slyšel,ale já si to jedu poslechnout, něco se naučit, tak uvidím jak to dopadne :D

Sledoval sem na netu jeho videa a jako někdy mi příjde, že ten borec si je jistější než všeci tady na foru :D! Nikdy jsem ho nesledoval ani neviděl pořádně v delších videích, tak uvidím jak to dopadne na přednášce.
kazdopadne si myslim, ze ma velkou odvahu za co lobuje pac v kuchani filtru jsou namotani docela mafiani a to si myslim neni uz sranda.
Cikani z Prahy objizdej republiku a vykupuji atd.. Na diagcon jsem chvili uvazoval ject ale nakonec jsem se vykaslal.. Bude tam jen kecani o tom jak se kuchaji dpf atd.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

ThrashTheTrash píše:
tiff píše:Toho zmrda Fleischhanse by uz konecne mel nekdo prastit trubkou pres celo.
Nejdou mu ksefty, tak misto aby zvednul zadek a pustil se do neceho, o co budou mit lidi zajem, vypousti do sveta furt ty svoje moudra "by se melo, je potreba, zabranit, omezit, vyhlasit valku...".
Přihlásil sem se na DIagCon do Boleslavi, kde bude přednášet, to je takovej píčus? :D

Totiž jeden borec mě furt cpe na FCD.EU a prej ten Fleischhans kdysi řekl, že nesnáší lidi z podobných for na netu jako je DP forum :D !Jen sem to slyšel,ale já si to jedu poslechnout, něco se naučit, tak uvidím jak to dopadne :D

Sledoval sem na netu jeho videa a jako někdy mi příjde, že ten borec si je jistější než všeci tady na foru :D! Nikdy jsem ho nesledoval ani neviděl pořádně v delších videích, tak uvidím jak to dopadne na přednášce.
kazdopadne si myslim, ze ma velkou odvahu za co lobuje pac v kuchani filtru jsou namotani docela mafiani a to si myslim neni uz sranda.
Cikani z Prahy objizdej republiku a vykupuji atd.. Na diagcon jsem chvili uvazoval ject ale nakonec jsem se vykaslal.. Bude tam jen kecani o tom jak se kuchaji dpf atd.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Jo tak vy už máte XY zkušeností s filtrama atd....já to mám naštudovaný jen teoreticky, a něco málo spíš od kamionů, nedávno dojel borec a po 300 tis km vysypanej celej kat, tak se vykuchal na přání majitele a jezdí bez katu, jen trubky tam má. Uvidime až ho změří v Německu :D

No celkem se tam těším, jede nás víc, tak abych pak tady nebyl za kokota, že razím názory FCD.EU :D
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Mam take primo vstrik a je pravda ze koncovky jsou cerne jak u me byvale dieslove octavie a kdyz tomu opravdu nalozim tak normalne zakouri cerne jako diesel :P
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“