Koukne mi někdo na log ? asi váha ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Petr RS
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Koukne mi někdo na log ? asi váha ?

Příspěvek od Petr RS »

Potřeboval bych zkouknout logy je to passat 1.9tdi 74kw AVB první log je měřenej od studenýho motoru do ohřátí a druhý log je už ohřátý motor zdá se mi to že to dělá váha egr jsem vyčistil díky

http://uloz.to/xg1Hd3Ph/log-01-011-003-xxx-csv

http://uloz.to/x3iWemYt/log-01-011-003-031-csv
Octavia II 1.9 TDI 77KW 4X4
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

ty logy nejsou teda moc pouzitelny :-D....naloguj najednou skupiny 3, 10, 11. Pak teprve muzeme udelat nejakej zaver.....co ti to vubec dela? pada do nouzaku? ....kdyz vaha hodi auto do nouzaku tak uz musi bejt total na sracku...u tebe to bude neco s turbem ...divne reguluje...ale to az udelas poradnej log...
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD

nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift

Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce) :-D
Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

vendysp píše:ty logy nejsou teda moc pouzitelny :-D....naloguj najednou skupiny 3, 10, 11. Pak teprve muzeme udelat nejakej zaver.....co ti to vubec dela? pada do nouzaku? ....kdyz vaha hodi auto do nouzaku tak uz musi bejt total na sracku...u tebe to bude neco s turbem ...divne reguluje...ale to az udelas poradnej log...

myslím že kanál 3 a 11 je nalogovanej chybý 10

tak to ještě dologuju
dělá to to že to jede třeba jenom 120km/h držim pořád plnej plyn a najednou to přidá pak to zase ubere a jede to až tak 2100ot to teprv tahne a je to celý takový udušený ovl. turba běhá normálne
Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

ještě jedna otázka mam spatnej kroužek pod volantem a auto ma esp takže svítí airbag a komplet brzdy ale to by nemělo mluvit do výkonu motoru ne
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

to by nemelo...tobe spatne reguluje turbo.....ale asi opravdu diky te vaze ktera neni moc ve forme a hodnoty od ni litaj nahoru a dolu a diky tomu je turbo zmateny a zpusobuje to poklesy vykonu...zkus dat na zkousku diodu nebo si od nekoho jinou vahu pujcit....nebo ji rovnou vyhod a kup novou :-D ....u toho prvniho logu co jsi sem dal tak se mi nic nezobrazilo

Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

právě,na volnoběh je skutečná hodnota uplne jinde než požadovaná zkusím si ji někde pujčit a uvidíme
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

tak o ten volnobeh ani nejde...jde o to ze to hapruje v zatahu a to ti zpusobuje ty vykyvy vykonu protoze turbo dostava mylny informace o nasavanym vzduchu :-) ....kdyz to tedareknu tahle polopate :-)

Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

třeba ucpaný kat by to taky mohl dělat ? zítra bude nová váha vzduchu tak pak uvidím jestli to pomůže nenapada te jestě neco na co bych třeba kouknul kdyby ani vaha nepomohla ? měnil jsem gumičky na vstřikach ale to nema nic spolecnyho
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

to dela ta vaha na 99% ...je to hezky videt v tom grafu...ucpanej kat by znamenam ubytek vykonu a vysokou spotrebu...proste vymen tu vahu a uvidis ze to bude ono ;) ;) ;)

Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

nová váha vzduchu a pořád stejný tak jsem začal kuchat kat proteže měl pár direk ucpaných (pár = víc než dvě ) a když sem vzal za osyčku turba tak měla vuli v o ose hřídelky a bylo mi to jasný když jsem ho rozebral tak jsem našel obroušenou sací vrtulku viz foto Obrázek
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

no tak to bylo to posledni procento co by to mohlo delat :-D ...a pri vsi ucte nerikej ze z toho turba nelezly zadny tobe divny zvuky.....je mi teda divny ze ten vykon kolisal nahoru dolu...jinak teda moc hezky :o

Petr RS
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr RS »

prave že nebylo vubec slyšet že by tlačilo auto jelo až od cca 2100ot jinak jak sdi a ty vykyvy toho už tak malyho vykonu si vysvětluju jedině že když byla ta vrtulka šoupnutá u toho karteru tak to jakš takš těsnilo a něco to nafouklo pak se třeba odtahla od toho karteru vznikla mezera a přestalo to tlačit a tim padem i poklesla váha vzduchu
vendysp
Přispěvovatel

Příspěvek od vendysp »

no to zni docela logicky

Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“