P: výprodej- poslední kusy- SMD LED žárovky T10, sulfitky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Cpt._hunter
- Přispěvovatel
- Cpt._hunter
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
- Cpt._hunter
- Přispěvovatel
není to nic tajnýho z Ebay výjdou určitě levněji ale ne každý tam má ověřený účet, né každý je schopen kominukovat s prodejci, a né každý je ochoten zaplatit a čekat měsíc až dva. A když už jsme u toho tak já to z ebay nemám 
a když už nějaká LEDka odejde nebo přijde vadná tak asi málo kdo to bude posílat z5 na reklamaci, že...
Kdežto u mě je garantováno pokud do půl roku odejde vyměním ji kus za kus. (jen za cenu poštovného)
no a nebo kdo chce tak si to koupí někde na CZ e-shopu za minimálně jednou tolik..
takže asi tak a jak už tady padlo, nikomu nic nenutím je to čistě dobrovolná záležitost tak než něco někdo napíše, myslete na to, děkuji a už prosím bez

A myslím že 99% lidí co ode mne něco brali jsou spokojeni, každému jsem vždycky vyšel vstří.
děkuji.

a když už nějaká LEDka odejde nebo přijde vadná tak asi málo kdo to bude posílat z5 na reklamaci, že...
Kdežto u mě je garantováno pokud do půl roku odejde vyměním ji kus za kus. (jen za cenu poštovného)
no a nebo kdo chce tak si to koupí někde na CZ e-shopu za minimálně jednou tolik..
takže asi tak a jak už tady padlo, nikomu nic nenutím je to čistě dobrovolná záležitost tak než něco někdo napíše, myslete na to, děkuji a už prosím bez

A myslím že 99% lidí co ode mne něco brali jsou spokojeni, každému jsem vždycky vyšel vstří.
děkuji.
Golf IV 1,9 TDI PD 96kW ASZ
- Cpt._hunter
- Přispěvovatel
- Cpt._hunter
- Přispěvovatel
Patice Ba15S- denní svícení
Ba15s 30W 6smd CREE cool white Can-Bus 799kč/pár (pouze na objednávku)
Zkusil je někdo do VW Passat CC? Opravdu tam tyto nehlásí chybu? Díky za info Pasat
Mám totiž již nějaké (různé) zkušenosti
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=120
Ba15s 30W 6smd CREE cool white Can-Bus 799kč/pár (pouze na objednávku)
Zkusil je někdo do VW Passat CC? Opravdu tam tyto nehlásí chybu? Díky za info Pasat
Mám totiž již nějaké (různé) zkušenosti

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... &start=120
Passat CC TDI, Octavia II TDI