Autocom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj,
potřeboval bych radu od někoho znalejšího než já. Asi před rokem jsem koupil Autocom s OKI,ver.2008, zlatá krabka.
Chtěl jsem vědět jestli je zrovna tohle co mam něco nekvalitního, proto jsem udělal fotku.
Sháním někoho, kdo by mi pomohl(jestli to jde) přeletovat kondenzátory z 16V na 50V, protože bych potřeboval občas juknout na 2 nákladáčky a dále předělat na novější verzi 2013 a poradit s nákupem kabelů na truck.
Díky alespon za kontakt na někoho, kdo by mi poradil. Díky Martin
Kdyžak SZ.

[/img]
potřeboval bych radu od někoho znalejšího než já. Asi před rokem jsem koupil Autocom s OKI,ver.2008, zlatá krabka.
Chtěl jsem vědět jestli je zrovna tohle co mam něco nekvalitního, proto jsem udělal fotku.
Sháním někoho, kdo by mi pomohl(jestli to jde) přeletovat kondenzátory z 16V na 50V, protože bych potřeboval občas juknout na 2 nákladáčky a dále předělat na novější verzi 2013 a poradit s nákupem kabelů na truck.
Díky alespon za kontakt na někoho, kdo by mi poradil. Díky Martin
Kdyžak SZ.

[/img]Škoda Fabia kombi 2004, 96Kw chip, Fiat Ducato 2.3JTD 88KW 2008, Galloper 2.5 TD 73KW
na aktivaciu tak sa ani necudujem jednemu uzivatelovi teraz nejde aktualizovat fw v zariadeni ak chces funkcnu verziu 2013.3.1 nieje problem napis sz