Preto že som predal mojho medu 250D tak mi zostalo trochu paliva. Mám na predaj asi 50 litrov vyfritu prefiltrovaného na 10 micronov. Treba vlastné nádoby. Docela cestujem tak je možnosť že ho aj priveziem. Je to na dohode. Cena 800 kč
2martanek píše:Preto že som predal mojho medu 250D tak mi zostalo trochu paliva. Mám na predaj asi 50 litrov vyfritu prefiltrovaného na 10 micronov. Treba vlastné nádoby. Docela cestujem tak je možnosť že ho aj priveziem. Je to na dohode. Cena 800 kč
JAPATO???
Copak se stalo s medvědem, už tě nebavil?
2martanek píše:Preto že som predal mojho medu 250D tak mi zostalo trochu paliva. Mám na predaj asi 50 litrov vyfritu prefiltrovaného na 10 micronov. Treba vlastné nádoby. Docela cestujem tak je možnosť že ho aj priveziem. Je to na dohode. Cena 800 kč
JAPATO???
Copak se stalo s medvědem, už tě nebavil?
nebavil ani nie, je to neskutočná mašina a olej si len tak chrumkal. Ale ta spotreba mi vadila. 7 litrov je docela dost
tak každý sa na to pozerá inak. Je rozdiel či musím prefiltrovat mesačne 100 litrov alebo 170... a docela je z olejom problém. Ak maš dostatok oleja a času tak potom to može byt jedno
2martanek píše:tak každý sa na to pozerá inak. Je rozdiel či musím prefiltrovat mesačne 100 litrov alebo 170... a docela je z olejom problém. Ak maš dostatok oleja a času tak potom to može byt jedno
Jsem zvědav s čím se pochlubíš při svém úhlu pohledu... s čím,že budeš jezdit za 4,1 litru oleje (7/170*100 = 7/1,7 = 4,1)
2martanek píše:tak každý sa na to pozerá inak. Je rozdiel či musím prefiltrovat mesačne 100 litrov alebo 170... a docela je z olejom problém. Ak maš dostatok oleja a času tak potom to može byt jedno
Jsem zvědav s čím se pochlubíš při svém úhlu pohledu... s čím,že budeš jezdit za 4,1 litru oleje (7/170*100 = 7/1,7 = 4,1)
toš chlapy nechytajme sa za slovo to bol iba príklad. Teraz mam Octaviu a v lete chcem tiež lietat na špec palivo rozdiel je v tom že meda papal cca 7 a octa 5 a nemam tolko oleja aby som ho krmil. Radšej mi povedzte odkial ste aby som s niekým dal reč ohladom mera.
A čo sa tíka spotreby tak kamoš ma Audi A1 prerobenu na olej origo u firmy a jazdi za 3,8 litra oleja na 100km. Teraz ma zase nemrcaste prečo si to tak nespravim aj ja
Mitabajs píše:Ja bych spis min jezdil, než měnil auto. Kor ze 124 do Oct ��
tak to s tebou suhlasim, Octavia s Mercedesom sa nedá porovnat a su veru chvíle kedy dost lutujem. Tak skušam ako každý z nás.. Jazdit menej sa nedá preto že sa pohybujem v zahraničí a bez auta nemám šancu