blikajicí kontrolka oleje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
blikajicí kontrolka oleje
zdravim, na focusu TDDI 66kw mi na volnoběh problikává kontrolka oleje, at je motor studený nebo teplý. když otáčky zvednu nad 2000 tak svítí v kuse, vyměnil sem čidlo oleje a problém přetrvává. když budu měřit tlak oleje, kolik by mi to mělo ukazovat, děkuji za rady
rozdíl je v hustotě olejedzamal píše:jo, v tom je taky rozdil, a kolk ma byt na volnoběh??ROBIG píše:Myslíš za tepla nebo u studenýho motoru?ROMEK píše:nad 2000ot max5bar
Za studena klidně 6-7
běžně je rozdíl při stejných otáčkách studený a teplý olej až 2 bar
Nastartovat motor (teplota motorového oleje min. 80°C).
Tlak oleje při volnoběhu: min. 0,1 MPa (1,0 bar)
Tlak oleje při 2000 1/min: min. 0,2 MPa (2,0 bar)
Jestliže není požadovaných hodnot dosaženo:
Vadné olejové čerpadlo nebo přetlakový ventil v držáku olejového filtru.
Při vyšších otáčkách nesmí tlak oleje překročit 0,7 MPa (7,0 bar). V opačném případě vyměnit držák olejového filtru s přetlakovým ventilem.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

tak sem to změřil: na volnoběh mi to ukázalo 0,1 MPa (1,0 bar)ROBIG píše:rozdíl je v hustotě olejedzamal píše:jo, v tom je taky rozdil, a kolk ma byt na volnoběh??ROBIG píše: Myslíš za tepla nebo u studenýho motoru?
Za studena klidně 6-7
běžně je rozdíl při stejných otáčkách studený a teplý olej až 2 bar
Nastartovat motor (teplota motorového oleje min. 80°C).
Tlak oleje při volnoběhu: min. 0,1 MPa (1,0 bar)
Tlak oleje při 2000 1/min: min. 0,2 MPa (2,0 bar)
Jestliže není požadovaných hodnot dosaženo:
Vadné olejové čerpadlo nebo přetlakový ventil v držáku olejového filtru.
Při vyšších otáčkách nesmí tlak oleje překročit 0,7 MPa (7,0 bar). V opačném případě vyměnit držák olejového filtru s přetlakovým ventilem.
2500 ot/min se tlak zvedl na 0,25 MPa (2,5 bar) a hned klesl na 0,1 MPa (1,0 bar) i po výměně oleje a olejového filtru. bude špatné šerpadlo, nebo přetlakový ventil??