el.příhřev kapaliny G3 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
el.příhřev kapaliny G3 TDI
Budu to spouštět vypínačem přes relé ale nevím jestli tam dát ampermetr nebo voltmetr.Zapojení provede kámoš já jen si mám rozmyslet jak to provýst
Já to budu spínat el.příhřev přes relé a spínač ,takže potřebuju tam dát budík abych věděl jestli mám se rozjet nebo stát na místě bez světel-takže kolik dává altík je nutný -nebo si mám dát voltmetr na baterku ?Stál bych nsa místě ačekal až mi bymi teploměr ukázal aspoň 70 -pak bych teprve jel Já se neptám ze srandy,až se zas ochladí do tý doby to potřebuju mít hotový.řídící jednotku měnit nehodlám a nahrání řídící jednotky provádí okom vým někdo -jiný jetá stojí míň .Mě když je venku nula se na 70 st ohřívá auto jízdou 10 km bez zastávky
já jezdim z ručnim ovládánim už 2roky,a zatim baterka vpohodě,a to jezdim krátký trasi,a nečekám na místě,někdo tam měl těch svýček 6 ataky to šlo
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
Stačilo by říct dej tam volmetr a vše mi fakčí -žhavky sou v pohodě jen to řídící jednotka nesepne a už se opakuju dám relé a sepnu to ručně jen potřebuju vidět coto dělá v síti což uvidím na voltmetru a jako dát relé a vypínač plus kontrolku což je pro mě cen pár stovek a zapojí to kámoš kterýmu dám třeba basu piv a jede se
kamoš to má tak, že tlačítkem po startu zapne, má to vlastní časovač, který to vypne buď po uplynutí času nebo vypnutí zapalování, plus k tomu má malej termospínač (nebo jak se to jmenuje - malá součástka pevně vyrobená na 70st, připevněná na mezikuse na hadici), který to vypne navíc při dosažení teploty. tvrdil, že součástky do 100Kč