el.příhřev kapaliny G3 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
el.příhřev kapaliny G3 TDI
Budu to spouštět vypínačem přes relé ale nevím jestli tam dát ampermetr nebo voltmetr.Zapojení provede kámoš já jen si mám rozmyslet jak to provýst
-
- Přispěvovatel
Já to budu spínat el.příhřev přes relé a spínač ,takže potřebuju tam dát budík abych věděl jestli mám se rozjet nebo stát na místě bez světel-takže kolik dává altík je nutný -nebo si mám dát voltmetr na baterku ?Stál bych nsa místě ačekal až mi bymi teploměr ukázal aspoň 70 -pak bych teprve jel Já se neptám ze srandy,až se zas ochladí do tý doby to potřebuju mít hotový.řídící jednotku měnit nehodlám a nahrání řídící jednotky provádí okom vým někdo -jiný jetá stojí míň .Mě když je venku nula se na 70 st ohřívá auto jízdou 10 km bez zastávky
-
- Přispěvovatel
já jezdim z ručnim ovládánim už 2roky,a zatim baterka vpohodě,a to jezdim krátký trasi,a nečekám na místě,někdo tam měl těch svýček 6 ataky to šlo
Prodej náhradních dílů Všech Značek za Nákupní Ceny, drobné opravy aut(výměna oleje, brzdy,výfuky),autoelektro, karosářské práce, diagnostika , ostatní dle dohody
-
- Přispěvovatel
Stačilo by říct dej tam volmetr a vše mi fakčí -žhavky sou v pohodě jen to řídící jednotka nesepne a už se opakuju dám relé a sepnu to ručně jen potřebuju vidět coto dělá v síti což uvidím na voltmetru a jako dát relé a vypínač plus kontrolku což je pro mě cen pár stovek a zapojí to kámoš kterýmu dám třeba basu piv a jede se
kamoš to má tak, že tlačítkem po startu zapne, má to vlastní časovač, který to vypne buď po uplynutí času nebo vypnutí zapalování, plus k tomu má malej termospínač (nebo jak se to jmenuje - malá součástka pevně vyrobená na 70st, připevněná na mezikuse na hadici), který to vypne navíc při dosažení teploty. tvrdil, že součástky do 100Kč