Moderátoři: šulda, Moderátoři
skusal si aj diagnostiku akcnych clenov ? ake mas hodnoty v bloku hodnot svetla 29 vlavo {master} blok 002 prve 2 hodnoty ? su to napatia snimacov.....mato-rk píše:Prosim o pomoc. Mam alhambru 1.9 TDI r.v 2001 a zohnal som origo xenony. Namontoval som ich, dorobil kabelaz na auto naklapanie podla schemy z workshopu ale nejako to stale nefunguje. Motorceky sa ani nepohnu. Uz som vsetko prekontroloval a stale to nefunguje. Neviete niekto poradit?![]()
![]()
skusal som akce cleny idu motorceky sa davaju aj hore aj dole len same sa to nenaklapa ani po otoceni klucom do polohy 1 sa to nepohne. Napatia na snimacoch kuknem neviem uz ake tam su presne ale okolo 5V ked je snimac hore a okolo 0.7 ked je dole. Skusal som s nimi hybat a tie napatia sa pekne menia. Este mi to napisalo jednu chybu a to: Chybne serizeni svetel. Len tak mimochodom netreba to nejak nakodovat do riadiacky konfortu?kevino píše:skusal si aj diagnostiku akcnych clenov ? ake mas hodnoty v bloku hodnot svetla 29 vlavo {master} blok 002 prve 2 hodnoty ? su to napatia snimacov.....mato-rk píše:Prosim o pomoc. Mam alhambru 1.9 TDI r.v 2001 a zohnal som origo xenony. Namontoval som ich, dorobil kabelaz na auto naklapanie podla schemy z workshopu ale nejako to stale nefunguje. Motorceky sa ani nepohnu. Uz som vsetko prekontroloval a stale to nefunguje. Neviete niekto poradit?![]()
![]()