přiškrcení čerpadla na rotačce.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přiškrcení čerpadla na rotačce.
Zdarec. Má někdo zkušenosti nebo postup s přiškrcením čerpadla na rotačce? Jde mi o menší spotřebu, je mi jasný že výkon půjde též dolů.
Seat Toledo 1M 1.9 TDI > 81kW, RACE 520, VB,* 312mm > 18" >APsf -40mm ..
Seat Toledo 1L 81kw Magnus, (Recaro) série
G IV ASZ , 122 kw, JOM
, 18" , Recaro, Hella Celis
Fabia RS , GTB2260VK , FIRAD 80% , nechce to jet.

G IV ASZ , 122 kw, JOM

Takovej rozdil v tom zase nebude, ale je jasny ze kopec nebude jak driv a spotreba o neco vyssi, ale na rovine to musi zase brat min kdyz to budu kadlat 2tis. otacek.
G IV ASZ , 122 kw, JOM

G IV ASZ , 122 kw, JOM

Slyšel jsem že to někdo zkoušel a právě byl stím spokojenej, s 66kw jezdil za 3.8L , což se s 81kw asi nedostanu při lehké noze, třeba napíše někdo kdo stím mí zkušenost 

G IV ASZ , 122 kw, JOM

G IV ASZ , 122 kw, JOM

Čo vlastne chceš priškrtiť? Raz máš motor, ktorý má z hladiska svojej konštrukcie určitú účinnosť a poháňa auto. Na to aby pohánal to isté auto tou istou rýchlosťou za tých istých podmienok bude VŽDY potrebovať to isté množstvo paliva. Môžeš priškrtiť čo chceš, nikdy neušetríš nič. Skôr sa zameraj na celkový stav auta a štýl jazdy.
-
- Přispěvovatel
Kolik? 3.8L na 100 km? Tvl, to jezdíš s tankem ne, to fakt takhle žere?HerFlick píše:Slyšel jsem že to někdo zkoušel a právě byl stím spokojenej, s 66kw jezdil za 3.8L , což se s 81kw asi nedostanu při lehké noze, třeba napíše někdo kdo stím mí zkušenost
Já když jedu na kolo, tak mi vychází 70km na dva rohlíky, jednu Musli tyčinku a asi 1L vody se šťávou.
Na 100km bych asi musel dva rohlíky a nějakou vodu přihodit, ale furt to vychází levněji než s tím tvým žroutem.

Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140kw.
Re: přiškrcení čerpadla na rotačce.
Neres picoviny a jezdi vzdyt to jezdi okolo 5lHerFlick píše:Zdarec. Má někdo zkušenosti nebo postup s přiškrcením čerpadla na rotačce? Jde mi o menší spotřebu, je mi jasný že výkon půjde též dolů.

Octavia combi 1,9 TDI 66kw motor ALH
Richi píše:Kolik? 3.8L na 100 km? Tvl, to jezdíš s tankem ne, to fakt takhle žere?HerFlick píše:Slyšel jsem že to někdo zkoušel a právě byl stím spokojenej, s 66kw jezdil za 3.8L , což se s 81kw asi nedostanu při lehké noze, třeba napíše někdo kdo stím mí zkušenost
Já když jedu na kolo, tak mi vychází 70km na dva rohlíky, jednu Musli tyčinku a asi 1L vody se šťávou.
Na 100km bych asi musel dva rohlíky a nějakou vodu přihodit, ale furt to vychází levněji než s tím tvým žroutem.