Při jízdě po lehkém sešlápnutí brzdového pedálu, auto normálně přibrzdí, ale po cca 1-2vteřinách bez pohybu pedálu auto brzdit úplně přestane a pedál se musí stlačit více...
Kde je problém? Setkal se s tím někdo?
Díky
Problém s brzdami Passat B6 1,9TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nene, kapalina nikde neuniká, to opakované pošlapání ještě vyzkouším.
Je mi divné, že to má jakože normální nástup, držím pořád stejně, naráz se brzdný účinek ztratí a musím šlápnout více... Ne v tom smyslu, že by přestal fungovat posilovač, padál jde lehce, prostě jen auto přestane brzdit. Jakoby se ztratil tlak... Možná bude v háji brzdový válec
Je mi divné, že to má jakože normální nástup, držím pořád stejně, naráz se brzdný účinek ztratí a musím šlápnout více... Ne v tom smyslu, že by přestal fungovat posilovač, padál jde lehce, prostě jen auto přestane brzdit. Jakoby se ztratil tlak... Možná bude v háji brzdový válec

Ano, tohle se stávalo u starých aut, ale hlavně v létě nebo v horách, popřípadě u lidí, kteří auto z kopců drží na brzdách a ne motorem..Ale už jsem měl zato, že dnešní brzd. kapaliny u kterých se neustále zvedá odolnost proti vodě na to tak netrpí..Ale holt, léta běží vážení.... 

nepropadat panice...