Ztráta výkonu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

váha
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od váha »

Jéňa píše:
váha píše:ak am jedeš na diag?Jestli někam do servisu tak tam ti max. vyčtou paměť závad a pokud bude prázdná seš v hajzlu jak baťa s dřevákama (LOL)
Dělal mi to jeden pán který se tím zabývá.Žádný autoservis.Bydlím kousek od něho.Překontroloval mi úplně všechno když už v tom byl.Dokonce i kolik to auto má skutečně najetého. :D
a na co tea přišel?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Jéňa
Přispěvovatel

Příspěvek od Jéňa »

No přišel na to že je to ta váha vzduchu.Teda bylo mu to hned jasné když to do toho kopce zas udělalo.Už jak jsme vyjeli říkal že to nejede tak jak má.Hodně o tom ví.Zkoušeli jsme tři váhy vzduchu které měl doma.Nechal mi tam tu nejlepší ale říkal že to ještě není ono tak až mu nějaké zas dojdou tak že mi jí vymění.
Leon TDi ALH
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Jéňa píše:No přišel na to že je to ta váha vzduchu.Teda bylo mu to hned jasné když to do toho kopce zas udělalo.Už jak jsme vyjeli říkal že to nejede tak jak má.Hodně o tom ví.Zkoušeli jsme tři váhy vzduchu které měl doma.Nechal mi tam tu nejlepší ale říkal že to ještě není ono tak až mu nějaké zas dojdou tak že mi jí vymění.
Máš nějaký log? :)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Jéňa
Přispěvovatel

Příspěvek od Jéňa »

váha píše:
Jéňa píše:No přišel na to že je to ta váha vzduchu.Teda bylo mu to hned jasné když to do toho kopce zas udělalo.Už jak jsme vyjeli říkal že to nejede tak jak má.Hodně o tom ví.Zkoušeli jsme tři váhy vzduchu které měl doma.Nechal mi tam tu nejlepší ale říkal že to ještě není ono tak až mu nějaké zas dojdou tak že mi jí vymění.
Máš nějaký log? :)
Možná se zeptám blbě ale co je to log? (noteeth)
Není to náhodou ta křivka jak ti to ukazuje na PC? :? Jestli je to ona,tak tu bohuže nemám.
Leon TDi ALH
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

LOG je soubor se záznamem hodnot při jízdě který pořídíš pomocí VAG-COM. Z něho se dájí vyčíst hodnoty váhy vzduchu, tlaku turba...
TDi
TOSAN
Sběrač informací

Příspěvek od TOSAN »

Mne to taky delalo a tak jsem vymenil hadicky k ventilu a super.Myslim si po mojich zkusenostech ze vaha vzduchu to dela hned od spoda a ne od vrchu
Jéňa
Přispěvovatel

Příspěvek od Jéňa »

TOSAN píše:Mne to taky delalo a tak jsem vymenil hadicky k ventilu a super.Myslim si po mojich zkusenostech ze vaha vzduchu to dela hned od spoda a ne od vrchu
To nevím,ale když jí vyměnil tak už to prostě nedělá.
Leon TDi ALH
colombo
Nováček

Příspěvek od colombo »

Mám podobný problém,nejelo to ale nepadalo do nouzáku, na VAGu nic, tak jsme vyčistili turbo,EGR a celé sání. Teď mi to připadá že to jede snad ještě hůř a hlavně se zvedla spotřeba.Teď mám průměr kolem 10.Váha kontrolovaná výměnou za jinou auto se chová stejně, to samý N75.Měnil jsem to čidlo na síní. FiltrY dělané před 10 tisícema. Je to jak kdyby to bylo přidušené.Poraďte prosím někdo už jsem z toho docela zoufalý. Děkuji moc.

SEAT Alhambra 1,9 TDi PD 85 kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“