a na co tea přišel?Jéňa píše:Dělal mi to jeden pán který se tím zabývá.Žádný autoservis.Bydlím kousek od něho.Překontroloval mi úplně všechno když už v tom byl.Dokonce i kolik to auto má skutečně najetého.váha píše:ak am jedeš na diag?Jestli někam do servisu tak tam ti max. vyčtou paměť závad a pokud bude prázdná seš v hajzlu jak baťa s dřevákama
Ztráta výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
No přišel na to že je to ta váha vzduchu.Teda bylo mu to hned jasné když to do toho kopce zas udělalo.Už jak jsme vyjeli říkal že to nejede tak jak má.Hodně o tom ví.Zkoušeli jsme tři váhy vzduchu které měl doma.Nechal mi tam tu nejlepší ale říkal že to ještě není ono tak až mu nějaké zas dojdou tak že mi jí vymění.
Leon TDi ALH
Máš nějaký log?Jéňa píše:No přišel na to že je to ta váha vzduchu.Teda bylo mu to hned jasné když to do toho kopce zas udělalo.Už jak jsme vyjeli říkal že to nejede tak jak má.Hodně o tom ví.Zkoušeli jsme tři váhy vzduchu které měl doma.Nechal mi tam tu nejlepší ale říkal že to ještě není ono tak až mu nějaké zas dojdou tak že mi jí vymění.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Možná se zeptám blbě ale co je to log?váha píše:Máš nějaký log?Jéňa píše:No přišel na to že je to ta váha vzduchu.Teda bylo mu to hned jasné když to do toho kopce zas udělalo.Už jak jsme vyjeli říkal že to nejede tak jak má.Hodně o tom ví.Zkoušeli jsme tři váhy vzduchu které měl doma.Nechal mi tam tu nejlepší ale říkal že to ještě není ono tak až mu nějaké zas dojdou tak že mi jí vymění.

Není to náhodou ta křivka jak ti to ukazuje na PC?

Leon TDi ALH
Mám podobný problém,nejelo to ale nepadalo do nouzáku, na VAGu nic, tak jsme vyčistili turbo,EGR a celé sání. Teď mi to připadá že to jede snad ještě hůř a hlavně se zvedla spotřeba.Teď mám průměr kolem 10.Váha kontrolovaná výměnou za jinou auto se chová stejně, to samý N75.Měnil jsem to čidlo na síní. FiltrY dělané před 10 tisícema. Je to jak kdyby to bylo přidušené.Poraďte prosím někdo už jsem z toho docela zoufalý. Děkuji moc.
SEAT Alhambra 1,9 TDi PD 85 kW
SEAT Alhambra 1,9 TDi PD 85 kW