Zapojení denního svícení

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Dozbec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Dozbec »

no vypínač nepotřebuješ mělo by stačit podívat se na vypínači světel pin6 tam dáš drát a po otoční klíšku máš plus druhej drát uzemníš je to kdybys chtěl až po nastartování tak přidat rele který se ukostří a druhá část se připojí na altík a je to
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
Honza M
Přispěvovatel

Příspěvek od Honza M »

Nakonec jsem sehnal elektrikáře,měl jsem to nejlevnější denní svícení,tak musel dát relátko apod. Světla svítí a zároven jsem získal novou výpomoc do dílny. :)
rado-st
Přispěvovatel

Příspěvek od rado-st »

Zdravím všetkých,potreboval by som zapojiť denne svetla na BMW 5 e39 s manualnou prevodovkou,r.2000.Chcel by som poradiť či si môžem vytiahnuť +15 z prívodu k spínaču spiatočky,raz som tak napajal na peugeote 607 a všetko bolo v pohode ,ale tu mi to nejako hapruje -nebolo tam 12 V ale len nejakych 6v tak neviem kde by mohla byť chyba.Potreboval by som zistiť či je na prívode k spínaču spiatočky čistych 12V alebo tam je niekde chyba v aute.Ostatne všetko viem napojiť.Vie mi niekto poradiť odkial by som ešte vytiahnuť 15-ku? Ďakujem
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

tak zrovna u BMW máš v bedně pod oknonem hafo kabelu na které mužeš napojit tak proč trápíš spínač zpátečky??
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
rado-st
Přispěvovatel

Příspěvek od rado-st »

Nerobil som ešte BMW tak je lepšie sa najprv opytať ,videl som tam biely kryt s vývodkami ale pod neho som už nešiel,takže tam by som mohol niekde najsť?...inak vdaka ,vyskušam niečo najsť.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“