audi tt apx 165kw houpe volnobeh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
audi tt apx 165kw houpe volnobeh
ahoj zaclo mi u audi tt u motoru apx 165kw koupat otacky motoru na volnobeh dela to jak za studena tak za tepla zkratka furt jinak auto jezdi normalne i spotreba bych rekl v norme diagnostika zadnou chybu neukazuje...
-
- Aktivista
Je tam na 90 % problém v těch hadicích co de od posilovače na podtlak. Je taková složitá hadice a je do pravyho uhlu. Má víc větví a tu sme měli nedávno na APX KO a ta dělala největší paseku. Po opravě vše OK. Číslo hadice si nevzpomenu,ale myslím, že to pasovalo z OI RS. cca na 550 kč to vyšlo.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
Všechno jen na chuť

budeš mít ko hadice odvětrání klikovky pod sáním to popraská a saje to falešný lufty...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
takze o vikendu jsem prolez poodpojoval ale zapojil snad vsechny hadice zdalo se mi vse ok akorat do sekundarniho vzduchu jsem cekal ze bude treba prisavat nebo neco a nic se nedelo nevim jestli to ma nejak reagovat nebo ne jinak vse se zdalo ok auto jsem znova nechal napojit a nalogovat snad vsechny kanaly vse v poradku musi to delat nejaka blbost jen stale nevim ktera.. 

-
- Aktivista
Pocákej to čističem brzd?já se k tomu jen přiblížil tím sprejem a už to koktalo
Fakt tam bude trhlinka někde,ale není vidět, to je tam tak našlapaný, že to je hnus velebnosti, chce to v klidu odpojovat a hledat, popřípadě odpojit hadice vstup - výstup, natlakovat něčím, nebo to vykouřit abys viděl kde je problém.

VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť