alternativní palivo pro vw passat 1.9 tdi 81kw

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
stunik
Nováček
Odpovědi: 0

alternativní palivo pro vw passat 1.9 tdi 81kw

Příspěvek od stunik »

Tak jinak fórum jsem přečetl celé a přesto potřebuji vědět na co všechno mohu jezdit bez úprav a bez obav s 1.9 tdi 81kw variabil.naklánění lopatek turba?
SLÁDEK
Přispěvovatel

Příspěvek od SLÁDEK »

Ahoj,
já zatím jezdím na směs olej:nafta 1:2, bez vlivu na výkon a spotřebu, o malý chlup skoro nepoznatelný hůř startuje.
Mám Nissan Almera 2,2 TDI, turbo s pevnými lopatkami.
Čerpadlo mám podobné typu Bosch VP44.

Projel už jsem takto 4x60l nádrž.
ozi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozi »

chlapci, nevymyslajte s liatim oleja len tak, dodrbete motor, skor ci neskor, TDI je najcitlivejsie......SLADEK...to ze si presiel 4 nadrze nie je nic, ale garantujem TI ze ten motor odpises, ak budes takto pokracovat, cele forum je tu o tom ako uz niekto napisal ako jazdit a nedojazdit...tak sa poucte, prestavte si masiny a prajem vela stastnych kilometrov
Clio 1991 1.9 D Lucas CAV od 15.4.2007 2x Peveko, oventrop Afriso Flow Control, vymenniky Alu 24 a 30 dosiek, nafta v nerez 25 l, manualne ovladanie spinacov ventilov
SLÁDEK
Přispěvovatel

Příspěvek od SLÁDEK »

OZI já vím,
už na přestabě pracuju, ale dlouho mi to trvá.
Stunik chtěl vědět jak jezdit na mix bez úprav, tak jsem mu napsal moje omezené zkušenosti.
To, že garantuješ, že motor odepíšu je zas přehnané 1/3 oleje v naftě zas tolik neudělá - můj názor.
SLÁDEK
Přispěvovatel

Příspěvek od SLÁDEK »

OZI kde jsi koupil ty výměníky z hliníku a kolik stály?
ozi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozi »

no mohli by sme uzatvorit stavky dokedy by to auto vydrzalo :)....Vymenniky som zohnal od jedneho znameho v SR, neviem odkial ich on ma, vyzerali byt skoro nove, ale najskor uz niekde boli pouzite, tipujem ze asi na ohrievanie vody z nejakeho ohrievaca vody, lebo ten znamy robi kurenie....cena vymennikov 24 doskovy 2500 30 doskovy, 30 doskovy 3100 Sk
Clio 1991 1.9 D Lucas CAV od 15.4.2007 2x Peveko, oventrop Afriso Flow Control, vymenniky Alu 24 a 30 dosiek, nafta v nerez 25 l, manualne ovladanie spinacov ventilov
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“