Ten údaj se po stočení automaticky sám nedopočte a neupraví?TDIfun píše:to je logicke. Jedna se po teoreticke vypocitane zaneseni kolik to sezralo prumerne nafty a kolik u ni z vypalenych sazi zustane teoreticky popela ve filtru. Da se dle.toho i krasne poznat umotane auto. Vychazi to 60g cca 200tis km pri prumeru 6.3 ll3030 píše:takže jestli to chápu správně, tak pokud vag ukazuje v kanále 68 - 75 vzdálenost od poslední rege i s litrama nafty od tý doby, tak tam filtr je a funguje??? tohle by nešlo softem ojebat?? nevim jestli je to tím že jezdím minimálně 30km, většinou 70-200 když už to nastartuju, ale rege mi vychází +-400km.
co auto mám a kontroluju to, tak mi vychází celkem pravidelně co 4000km tak přibude 1g popílku, přijde mi to moc pravidelný navyšování, tak mi vrtá hlavou co tam vlastně mám, při tůrování na volnoběh taky houká z výfuku
Výměna brzdových destiček
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Po stočení KM, rozhodně ne, musel by někdo před tebou měnit DPF, nebo to upravit zvlášť.blefa píše:Ten údaj se po stočení automaticky sám nedopočte a neupraví?TDIfun píše:to je logicke. Jedna se po teoreticke vypocitane zaneseni kolik to sezralo prumerne nafty a kolik u ni z vypalenych sazi zustane teoreticky popela ve filtru. Da se dle.toho i krasne poznat umotane auto. Vychazi to 60g cca 200tis km pri prumeru 6.3 ll3030 píše:takže jestli to chápu správně, tak pokud vag ukazuje v kanále 68 - 75 vzdálenost od poslední rege i s litrama nafty od tý doby, tak tam filtr je a funguje??? tohle by nešlo softem ojebat?? nevim jestli je to tím že jezdím minimálně 30km, většinou 70-200 když už to nastartuju, ale rege mi vychází +-400km.
co auto mám a kontroluju to, tak mi vychází celkem pravidelně co 4000km tak přibude 1g popílku, přijde mi to moc pravidelný navyšování, tak mi vrtá hlavou co tam vlastně mám, při tůrování na volnoběh taky houká z výfuku
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Otázka je, co bude, když pojede do německa. Pokud mu to tam v nějaké zelené zóně náhodně zkontrolují, tak pokuta asi bude mastná.(už to tu někde proběhlo) Někdy v budoucnu na STK asi problém bude. Pokud si to člověk udělá sám, tak je to jeho volba a jde do toho rizika. Když to koupí s předpokladem že to tam je a ono ne, je to průser.Jirka. píše:Bud rád že to vyndal už někdo před tebou a že to máš bez práce
Koupil jsem O2 motor BLS. Dá se z těchto fotek usoudit, jestli je DPF funkční nebo ne ?

Vytřel jsem výfuk hajzlpapírem a byl plný sazí... Ani nebylo potřeba nějak moc tlačit.

No a výfuk se nezdá být teda moc čistý...

Ještě mě bylo řečeno, že filtr před prodejem prošel regenerací... Aby to nebyla totální regenerace....

Vytřel jsem výfuk hajzlpapírem a byl plný sazí... Ani nebylo potřeba nějak moc tlačit.

No a výfuk se nezdá být teda moc čistý...

Ještě mě bylo řečeno, že filtr před prodejem prošel regenerací... Aby to nebyla totální regenerace....

Naposledy upravil(a) borelli dne 13 dub 2014, 07:03, celkem upraveno 3 x.
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Díky za rychlou reakci vč. fotky... Hm, tak dobrý no, teď jen, jestli zvýší pozornost STK na DPF a je to v řiti. No nic, jednu výhodu to má... zanášet se asi nebude ku*va...
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS